Η σεζόν του Comicdom ξεκινά με το καθιερωμένο bazaar κόμικς

comics bazaar

Μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, είτε απλοί αναγνώστες που αναζητούν κάτι ενδιαφέρον να διαβάσουν, είτε φανατικοί συλλέκτες που ψάχνουν μανιωδώς για να συμπληρώσουν τα κενά στη συλλογή τους, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον πλήρως κλιματιζόμενο χώρο του Impact Hub Athens.

Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, αλλά και πάρα πολλά ελληνικά, manga, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, hardcovers και πάσης φύσεως collectibles θα βρίσκονται εκεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις των επισκεπτών (αλλά και οι οικονομικές τους δυνατότητες), θα βρουν κάτι που θα αξίζει να το ανακαλύψουν.

Στο Comicdom Bazaar θα βρίσκεται μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και collectibles, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια. Comics δηλαδή για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.

Οι πωλητές που συμμετέχουν στο Comicdom Bazaar θα περιμένουν τους επισκέπτες από το πρωί, με ευχάριστη διάθεση και πολλά comics.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως πωλητές στο Comicdom Bazaar και θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, μπορούν να στείλουν e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους στο [email protected] (με την ένδειξη Bazaar).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.