Η Φαίδρα Κρέσπη εκθέτει τα prints της σε ένα pop-up print sale στο Φουάρ

Μια συλλογή από prints με θέματα εμπνευσμένα κυρίως από το αστικό τοπίο της σύγχρονης Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης

Η Φαίδρα Κρέσπη εκθέτει τα prints της σε ένα pop-up print sale που θα πραγματοποιηθεί 2-6 Ιανουαρίου στον εκθεσιακό χώρο του ΦΟΥΑΡ (Μητροπόλεως 72, στον 1ο όροφο). Μια συλλογή από  prints με θέματα εμπνευσμένα κυρίως από το αστικό τοπίο της σύγχρονης Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Η Φαίδρα Κρέσπη έχει καταγωγή από Ελλάδα και Νέα Ζηλανδία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εδιμβούργο στη Σκωτία και έχει συνεργαστεί με αρχιτεκτονικά γραφεία σε Αθήνα και Βρετανία. Το ζωγραφικό της ύφος είναι βαθιά επηρεασμένο και διαμορφωμένο από την αρχιτεκτονική της παιδεία.

Τα έργα της εμπνευσμένα συνήθως από το αστικό τοπίο έχουν μια περιπαιχτική, χιουμοριστική και ναΐφ διάθεση. Το 2015 παρακολούθησε μαθήματα εικονογράφησης στο πανεπιστήμιο Central Saint Martins στο Λονδίνο, πράγμα που την ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την εικονογράφηση. Έχει πάρει μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ως καλλιτέχνης, εικονογράφος και αρχιτέκτονας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.