Η Casa della Fantasia για πρώτη φορά στην Ελλάδα

casa della fantasia

Ένα πανόραμα με πάνω από 100 εικόνες και βιβλία από όλο τον κόσμο

Το Animasyros 11 Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την «Casa della Fantasia» από το Sarmede της Ιταλίας, γνωστό ως «το χωριό της Φαντασίας», και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία επιλογή έργων εικονογράφησης από το «Le immagini della Fantasia 35».

Η έκθεση με τίτλο «IllustraSyros» αποτελεί ένα πανόραμα με πάνω από 100 εικόνες και βιβλία από όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια ευρεία εικόνα του διεθνούς κόσμου της εικονογράφησης για παιδιά. Η έκθεση θα φιλοξενήσει επίσης πολλούς Έλληνες και διεθνείς εικονογράφους, δημιουργικά εργαστήρια και παρουσιάσεις.

Το IllustraSyros θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, στην Έπαυλη Τσιροπινά, ένα ιστορικό κτίριο και πολιτιστικό Πολυχώρο, στην Ποσειδωνία της Σύρου. Τη διοργάνωση υπογράφει η ομάδα Hundred Worlds, στο πλαίσιο του Animasyros 11 Διεθνούς Φεστιβάλ + Αγοράς Κινουμένων Σχεδίων, με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών» και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.