Η Princess Chelsea για πρώτη φορά στην Αθήνα

Mία από τις πιο ευφάνταστες παρουσίες της indie/pop σκηνής της εποχής μας έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα

Η Princess Chelsea, μία από τις πιο ευφάνταστες παρουσίες της indie/pop σκηνής της εποχής μας, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, στο Fuzz Live Music Club.

Το καλλιτεχνικό όχημα της Chelsea Nikkel θα εμφανιστεί στη χώρα μας λίγο μετά την κυκλοφορία του τέταρτου δίσκου της καριέρας της, “The Loneliest Girl” . Το album έχει ήδη αναδείξει ένα σπουδαίο single , το υπέροχο “I Love My Boyfriend” , ένα από τα καλύτερα pop τραγούδια της χρονιάς που συνεχίζει την επιτυχία που είχε η δημιουργός από τη Νέα Ζηλανδία με το, διάσημο πλέον, “The Cigarette Duet” , το οποίο με την ρομαντική synth pop μελωδία και το ιδιαίτερο video που έγινε viral (ξεπερνώντας τα 40 εκατομμύρια views στο Youtube ) την έκανε γνωστή και στην Ελλάδα.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Le Page , ένα από τα καλύτερα pop σχήματα της εγχώριας σκηνής. Οι Le Page είναι ένα indie pop γκρουπ από την Αθήνα που τα τελευταία δέκα χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία του χάρη στον ξεχωριστό του ήχο και τις ζωντανές εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχουν κυκλοφορήσει έναν ολοκληρωμένο δίσκο, τρία EP και αρκετά singles, ενώ η συνεργασία τους με τον Αμερικανό τραγουδοποιόBarry Louis Polisar (γνωστός από το soundtrack της ταινίας Juno) ταξίδεψε τη μουσική τους και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Έχουν ανοίξει συναυλίες πολλών γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως οι: White Lies, Brett Anderson (Suede), Primal Scream, Bloc Party, Nouvelle Vague, Camera Obscura, White Town, Au Revoir Simone, Φοίβος Δεληβοριάς, Κωνσταντίνος Βήτα κ.α. Αυτή την εποχή. οι Le Page ηχογραφούν νέο υλικό και ετοιμάζονται για τα επερχόμενά live τους.

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

17 €
- 23 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.