Η Sofia Sarri live στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Σοφία Σαρρή

Τα Music Escapades, η ενότητα που παρουσιάζει τις σύγχρονες τάσεις της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, συνεχίζουν τη διαδρομή τους στο ΚΠΙΣΝ

Το Σάββατο 21/10, στις 21.00, η ερμηνεύτρια και συνθέτης Σοφία Σαρρή έρχεται στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ για να αφηγηθεί τα μουσικά μονοπάτια που έχει εξερευνήσει μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο της ενότητας συναυλιών Music Escapades του ΚΠΙΣΝ.

Η μουσική της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί avant rock με μια μικρή δόση σκανδιναβικού black metal, urban ambient, dark-hop, και δημιουργεί ένα σύμπαν χωρίς συμβιβασμούς, που συνδυάζει την κρητική λύρα με το αναλογικό synth και το δυναμικό χτύπημα του διπέταλου.

Κάθε της κομμάτι έχει την ιστορία του και συνδέεται με τη φύση και τα έγχορδα. Τα ηλεκτρονικά micro beats μοιάζουν να ενώνονται άψογα με τα άλλοτε εύθραυστα και άλλοτε δυναμικά φωνητικά της ίδιας, εκφράζοντας την παντοδυναμία της φύσης.

Η Σοφία Σαρρή έχει ερμηνεύσει και συνθέσει για μπάντες διαφορετικού υπόβαθρου, όπως η post rock κολεκτίβα των Night on Earth, πρωτοπόροι indie σκηνής της Αθήνας.

Η ενότητα Music Escapades, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Συντελεστές

Φωνή: Σοφία Σαρρή
Πλήκτρα, Ηλεκτρονικά: Κώστας Στεργίου
Βιολί: Μιχάλης Βρέττας
Κοντραμπάσο: Πέτρος Λαμπρίδης
Κρητική Λύρα: Δημήτρης Χιώτης
Βιμπράφωνο: Βαγγέλης Παρασκευαΐδης

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.