Ο Κύριος Κ. παρουσιάζει τις «40 Μέρες»

Αλήτικα rock & blues σ' ένα one man show με το νέο άλμπουμ του Θοδωρή Κοντάκου

Μετά την εμφάνιση στις αρχές του Νοέμβρη, όταν σύστησε και επίσημα τη νέα του μπάντα, ο Θοδωρής Κοντάκος aka Κύριος Κ. σε συνεργασία με την Just Gazing Records παρουσιάζει στο six d.o.g.s. το νέο του άλμπουμ «40 Μέρες», που διακρίνεται για την αμεσότητα και το νεωτεριστικό ήχο του.

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τις 22:00, οι κιθάρες του Αλέκου Βουλγαράκη, το μπάσο του Χαράλαμπου Κουρτάρα (a.k.a Sillyboy) και τα τύμπανα του Γιάννη Βούλγαρη θα πλαισιώσουν το αλήτικο rock & blues του Κυρίου Κ., συνδέοντας κλασσικές πλέον στιγμές από την δισκογραφία του, με κομμάτια από το νέο του album.

Ακούστε ολόκληρο το album «40 Mέρες». Το one man show του δίσκου περιλαμβάνει ατμοσφαιρικά κομμάτια με «διαστημικούς» στίχους όπως το «Αστάρτη», τα αλλόκοτα περιγραφικά στόρι που είναι εντελώς δικά του όπως το «Σπιρταρίτσα» με τη φαρφίσα  και το άγριο «40 Μέρες» που θυμίζει Παύλο Σιδηρόπουλο των αρχών των ’80s.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.