Κώστας Λειβαδάς live

Μια μουσική βραδιά με αγαπημένα παλιά και καινούργια τραγούδια

Μουσικό ποδαρικό στο Μουσείο Τυπογραφίας, κάνει την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου ο Κώστας Λειβαδάς, σε μία βραδιά με αγαπημένα τραγούδια. Μαζί του εμφανίζεται η Ερωφίλη.

Το μουσικό ταξίδι ξεκινά στις 20:00 με την επίσημη παρουσίαση στα Χανιά, του νέου του δίσκου «18 χρόνια δρόμος». Για την καινούργια αυτή δουλειά, την «ενηλικίωση» στα μουσικά δρώμενα και για τον ίδιο τον Κώστα Λειβαδά, θα μιλήσουν ο Γιάννης Λυβιάκης, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα» και προσωπικός φίλος του μουσικοσυνθέτη, ο Παναγιώτης Ορφανίδης, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Δίκτυο FM 91,5 και ο Ματθαίος Φρατζεσκάκης, υπεύθυνος έκδοσης της μηνιαίας εφημερίδας «Πυξίδα της Πόλης».

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συναυλία με τον Κώστα Λειβαδά. Το Μουσείο Τυπογραφίας το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου θα ανοίξει στις 19:00, για όσους επιθυμούν να περιηγηθούν στην ιστορία της τυπογραφίας. Η οργανωμένη ξενάγηση θα ξεκινήσει στις 19:10 ακριβώς.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

4 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.