Μιχάλης Δέλτα: Life is now

Ο συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής παρουσιάζει την τελευταία δισκογραφική δουλειά του «Life is now»

Ο συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ένα σάουντρακ που αντικατοπτρίζει τη σχέση του με το αστικό τοπίο. Στο Life is now, η σύγχρονη ηλεκτρονική σύνθεση συμπορεύεται με το νεορομαντικό ακουστικό ύφος μέσα από ambient διαδρομές.

Ο Μιχάλης Δέλτα, ένας από τους εκπροσώπους της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής. Το Life is now είναι η τελευταία δισκογραφική δουλειά του, που θα παρουσιάσει ζωντανά στον Κήπο της Πειραιώς 260 με ένα μουσικό σχήμα εγχόρδων, πιάνου, κρουστών και αναλογικών συνθεσάιζερ, μαζί με κομμάτια από προηγούμενα έργα του, όπως το Forbidden Poetry. Την μουσική υποστηρίζει ένα ειδικό για την παράσταση video art project, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, οικεία και συγχρόνως ανεξερεύνητη. Κεντρικός ήρωας είναι ο σύγχρονος άνθρωπος, που ως αναζητητής της υπαρξιακής του ταυτότητας βαδίζει ανάμεσα στις αστικές εμμονές του και τη δύναμη της φύσης.

Ο Μιχάλης Δέλτα δημιουργεί μία μουσική παράσταση, η οποία αναδεικνύει τη συναισθηματική ακρίβεια, την ποιητικότητα και τη δύναμη της μουσικής του.

Συντελεστές

Πιάνο: Γιώργος Κονής
Τσέλο: Σταύρος Παργινός
Βιόλα: Ράνια Ζέττα
Βιολί: Δημήτρης Κουζής
Κρουστά & Drums: Πέτρος Τσαμπαρλής
Laptop & Synths: Μιχάλης Δέλτα
Video: Hior Chronik

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.