Ναλύσσα Γκρην Μπλουμ Live στο Ρομάντσο

Τη συναυλία θα ανοίξει ο Kristof

Η Ναλύσσα Γκρην ανεβαίνει στην σκηνή του Ρομάντσο, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, για να παρουσιάσει ζωντανά τον καινούριο της δίσκο. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Kristof με το πιάνο του, τη βαθιά φωνή του και τα ζεστά και γεμάτα εικόνες τραγούδια του.

Το Μπλουμ κυκλοφόρησε την 1η Οκτωβρίου από την Inner Ear, και αμέσως προκάλεσε γύρω του όμορφα και έντονα συναισθήματα. Πρόκειται για τον τρίτο προσωπικό δίσκο της Ναλύσσα, τον πρώτο με ελληνικό στίχο. Δέκα συνθέσεις με άρωμα Αθήνας, έρωτα, μελαγχολίας, πτώσεων, πτήσεων, άνθισης, και συνειδητοποίησης. Θα παρουσιαστούν πρώτη φορά ως ολότητα, live από τη μπάντα της Ναλύσσα Γκρην που αποτελείται από τους: Εβάνκελος Ασλανίδης, Δεσποινίς Τρίχρωμη, Ελευθέριος Βολάνης, Κατερίνα Παπαχρήστου, Σταύρος Γεωργιόπουλος, Στέβη Κουτσοθανάση, Ναλύσσα Γκρην και Κάκια Κωνσταντινάκη.

Opening act: Kristof

*Στο χώρο θα πωλείται ο δίσκος σε τρεις μορφές: βινύλιο, cd και μία ακόμα σπέσιαλ μορφή -έκπληξη.

Nalyssa Green

Η Nalyssa Green είναι συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια. Είναι αυτοδίδακτη και παίζει πλήκτρα, κιθάρα, ακορντεόν και θέρεμιν. Έχει εκδώσει δύο προσωπικούς δίσκους, Barock (2010, self-released), The Seed (2012, Inner Ear). Από το 2014 ασχολείται με τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για θεατρικές παραστάσεις. Κάποιες σημαντικές δουλειές της είναι μεταξύ άλλων οι «Ψύχωση 4.48» (Σάρα Κέην-Bios), «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ» (Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ-Εθνικό θέατρο), «Φιλουμένα» (Εντουάρντο ντε Φιλίπο – Εθνικό Θέατρο), «Ο θάνατος του Εμποράκου» (Άρθουρ Μίλερ – Εθνικό Θέατρο), «Αγριόπαπια» (Χένρικ Ίψεν – Θέατρο Πορεία), «Άγγελος Εξολοθρευτής» (Λουίς Μπουνιουέλ – Φεστιβάλ Αθηνών).

Την πρώτη Οκτώβρη 2018 κυκλοφόρησε ο πρώτος ελληνόφωνος δίσκος της που τιτλοφορείται Μπλουμ, ο οποίος έλαβε εξαιρετικές κριτικές από κοινό και ειδικούς.

Kristof

O Kristof είναι μουσικός και performer. Zει και πάλι στην Αθήνα, μετά από μια στάση στο Βερολίνο. Παίζει πιάνο και τραγουδάει τους δικούς του στίχους. Συνήθως συνθέσεις που μοιάζουν με μικρά παραμύθια με παρανομαστές πιάνο-φωνή μαζί με minimal, dream pop, cabaret κι αγριορομαντικά στοιχεία που αγγίζουν τα όρια του παιδικού και του μακάβριου.

Δυσκολεύεται με τις διασκευές. Λατρεύει τα σπικάζ. Έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ, Rêvealité (2014), The Oracle (2016). Αυτή την περίοδο ετοιμάζει τον καινούργιο του δίσκο με τίτλο TALKSHOW. Παράλληλα, σπουδάζει στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.