Νεκρολούλουδα

Αφηγήματα και άριες που υμνούν τον έρωτα

Τρεις γυναίκες.
Τρεις διαφορετικές στιγμές ανεκπλήρωτου Έρωτα.
Τρεις γυναικείες ιστορίες που υμνούν τον παθιασμένο έρωτα στην ρομαντική, εγωϊστική και σαρκική… αλλά και στην απόλυτη πλευρά του που φτάνει ως τη θυσία.
Τρεις καλλιτέχνες.

Μία προφορική αφηγήτρια, μία σοπράνο κι ένας πιανίστας, συναντιούνται σε ένα πρόγραμμα – work in progress – όπου πειραματίζονται και γνωρίζονται εκ νέου με το αντικείμενό τους. Συνυπάρχουν συνδυάζοντας κλασσικό τραγούδι, μουσική και αφηγήματα, σε μια διαθεματική και διακειμενική προσέγγιση του υλικού τους.

Έτσι ο αρχικός μύθος εμπλέκεται με σχετικά λογοτεχνικά αποσπάσματα, με λαϊκούς θρύλους, με πρωταρχικούς ήχους διαμορφώνοντας ένα νέο περιβάλλον για την κάθε άρια. Τρεις ξεχωριστές παρουσιάσεις με διαφορετική αύρα: τη συνοδεία του κρασιού, τη μυρωδιά του τσαγιού, την απλότητα του πρωϊνού. Και ο χώρος.

Η Οικία Κατακουζηνού, χώρος υψηλής αισθητικής που φέρει μια όμορφη κληρονομιά απρόσμενων καλλιτεχνικών συναντήσεων τωρινών αλλά και από την κατοίκησή του ακόμα από το ζεύγος Κατακουζηνού, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιδανικός τόπος.

Συντελεστές

Αφήγηση – Κείμενα: Σάσα Βούλγαρη
Τραγούδι: Laura Mamakos
Πιάνο: Γιάννης Αερινιώτης

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.