Οι Γάλλοι βιρτουόζοι Zombie Zombie για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Zombie Zombie

Ένα indie electronic τρίο από τη Γαλλία με ιδιαίτερη αγάπη για τα vintage synthesizer

Οι Γάλλοι βιρτουόζοι Zombie Zombie επισκέπτονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Οι Zombie Zombie είναι ένα indie electronic τρίο από τη Γαλλία με ιδιαίτερη αγάπη για τα vintage synthesizer και με επιρροές από krautrock (Can, Neu!) και soundtracks ταινιών τρόμου (Goblin, John Carpenter), έως την πρώιμη ηλεκτρονική μουσική, τους Kraftwerk και την underground γαλλική σκηνή των 70s.

Zombie Zombie

Οι Etienne Jaumet (analog synths), Doc Shonberg (drums/percussion) και Cosmic Neman (drums/percussion) έκαναν το δισκογραφικό ντεμπούτο τους το 2006 με το 12 EP, Zombie Zombie, στην Boomboomtchak Records. Το 2007 θα κυκλοφορήσουν στην Versatile Records το 12 single, Driving This Road Until Death Sets You Free, το οποίο προηγήθηκε της πρώτης ολοκληρωμένης τους δουλειάς, A Land for Renegades (2008). Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους ήρθε το 2010 με το Zombie Zombie plays John Carpenter, ένας δίσκος αφιερωμένος αποκλειστικά στην εξερεύνηση του έργου του εμβληματικού κινηματογραφικού συνθέτη, John Carpenter.

Zombie Zombie

Σε όλη τους την πορεία, οι Zombie Zombie έχουν επιδείξει μια ασύγκριτη ικανότητα να δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα, με ήχους που βυθίζουν τον ακροατή σε φευγαλέους κόσμους γεμάτους ένταση, δυσοίωνες στιγμές και, μερικές φορές, αναστολή, διαμορφώνοντας την παράξενη, μυστηριώδη μουσική τους ταυτότητα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.