Οι ΕΚΜΕΚ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τραγούδια από το νέο τους album «Ο Βασιλιάς της Μοναξιάς»

Τρομπέτες και ηλεκτρικές κιθάρες «κεντούν» πάνω σε τραγούδια για «μάγισσες νύχτες», «ρόδα της ερήμου» και περιπλανώμενους ήρωες

Με ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο τους album «Ο Βασιλιάς της Μοναξιάς», έρχονται οι ΕΚΜΕΚ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το συγκρότημα που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα live acts της χώρας, ανεβαίνει στην σκηνή του Faust στην Αθήνα για να παρουσιάσει το νέο του album, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου την ημέρα που θα γίνει επίσημα διαθέσιμο σε ηλεκτρονικά δισκοπωλεία και πλατφόρμες, και δύο μέρες αργότερα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Eightball της Θεσσαλονίκης.

Συνέντευξη Εκμέκ: Το ελληνικό συγκρότημα έρχεται με αέρα Ισπανίας

Τα νέα τους τραγούδια έχουν έντονες επιρροές από την μεξικάνικη και latin μουσική, φέρνοντας στο μυαλό τον ήχο των Calexico, ενώ συνεχίζουν να φλερτάρουν και με την ελληνική παράδοση.

Τρομπέτες και ηλεκτρικές κιθάρες «κεντούν» πάνω σε τραγούδια για «μάγισσες νύχτες», «ρόδα της ερήμου» και περιπλανώμενους ήρωες. Όπως και σε κάθε live τους έτσι κι εδώ, θα παίξουν και τραγούδια άλλων αγαπημένων τους δημιουργών, φτιάχνοντας ένα ηλεκτρικό set που δημιουργεί ένα μεγάλο πάρτι.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.