Οι Bullet For My Valentine έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Έρχονται για δύο δυνατές metal βραδιές στην Ελλάδα

Συνέδεσαν το όνομά τους με την έκρηξη του metalcore στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, με δίσκους-σταθμούς για το είδος.

Οι Bullet For My Valentine αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του metal χώρου που έβγαλε η Βρετανία τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά η επιτυχία τους δεν περιορίστηκε στην Ευρώπη.

Με ένα εκατομμύριο πωλήσεις στην Αμερική (και 10 εκατομμύρια παγκοσμίως), αλλά και τρία άλμπουμ που ανέβηκαν στο Top 10 του Billboard 200, η μπάντα από την Ουαλία σαρώνει τις σκηνές σε ολόκληρο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τραγούδια που αποτελούν ύμνους του μοντέρνου metal.

Your Betrayal, Tears Don’t Fall, Scream Aim Fire, 4 Words (To Choke Upon), αυτά είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που αποτέλεσαν το soundtrack για μια ολόκληρη εποχή του σκληρού ήχου και θα ακουστούν στην Ελλάδα, στις πρώτες headline εμφανίσεις των Bullet For My Valentine στην Ελλάδα.

Οι Bullet for my Valentine, όμως, δεν είναι ένα συγκρότημα που βασίζεται μόνο στις παλιές του δόξες. Ανανεώνουν τον ήχο τους από άλμπουμ σε άλμπουμ, προσθέτοντας συνεχώς νέα στοιχεία, με την πιο πρόσφατη δουλειά τους, το Gravity, να τους βρίσκει να κινούνται σε πιο ηλεκτρονικά, αλλά, παράλληλα, πάντα ηλεκτρικά μονοπάτια.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

28 €
- 30 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.