Οι City Kids (Motorhead Τribute Band) στο An Club

Μια Motorhead εμπειρία από ένα ανερχόμενο μουσικό σχήμα

30 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από εκείνο το θρυλικό τριήμερο του Μαρτίου του ’88 όπου οι Motorhead πάτησαν για πρώτη φορά το πόδι τους στην Αθήνα, δίνοντας ισάριθμες συναυλίες στο κλειστό του Σπόρτιγκ. Συναυλίες που έβαλαν για τα καλά τη χώρα μας στο χάρτη του σκληρού ήχου κ αποτέλεσαν την αναφορά για τους δεσμούς λατρείας που δημιουργήθηκαν μεταξύ της μπάντας κ του ελληνικού κοινού.

Οι City Kids, Tribute σχήμα στους Motorhead από την Αθήνα, έχουν καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν αρκετό θόρυβο με τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους και δε θεωρούνται άδικα ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα tribute acts των ημερών μας. Πιστοί στο λόγο του Lemmy και της παρέας του, άψογοι γνώστες του θορυβώδους rock ‘n’ roll των Βρετανών και με ένα set-list ειδικά διαμορφωμένο στην ιστορική αυτή επέτειο υπόσχονται, όπως κάθε φορά, την απόλυτη Motorhead εμπειρία.

Μαζί τους οι Stramroller Assault και οι Βοneyard.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.