Clutch, BRMC και Planet of Zeus έρχονται στο Release Athens

Το αμερικανικό συγκρότημα για πρώτη φορά σε open air φεστιβάλ

To Release Athens 2019 υποδέχεται τους Clutch, μία από τις κορυφαίες live μπάντες του πλανήτη. Την Τετάρτη 19 Ιουνίου, η τετράδα από το Maryland των ΗΠΑ θα φέρει στην Πλατεία Νερού το rock n’ roll της, για πρώτη φορά σε open air φεστιβάλ, και μαζί με καλεσμένους που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη ανοιχτή συναυλία που θα δώσουν στην Αθήνα, αφού όλες οι προηγούμενες είχαν γίνει καλοκαίρι μεν αλλά πάντα σε κλειστούς χώρους δε.

Από το ντεμπούτο τους και μέχρι σήμερα, οι Clutch δεν σταματούν να προσφέρουν κλασικά rock τραγούδια και κάθε φορά οι εμφανίσεις τους ξεπερνούν την προηγούμενη, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τους δίσκους τους, αφού κάθε νέα κυκλοφορία τους βρίσκεται ένα σκαλί ψηλότερα, τόσο σε εμπορικό όσο και καλλιτεχνικό επίπεδο. Απόδειξη είναι το ότι θα επισκεφτούν έχοντας, ένα από τα καλύτερα albums του 2018 στο ενεργητικό τους, το “Book Of Bad Decisions“.

Το αυθεντικό groove ‘n’ roll τους, με μια «διαβολική» rhythm section και τον Neil Fallon να κηρύττει, ενώνει το heavy rock με ετερόκλητα στοιχεία που στον πλανήτη των Clutch είναι απόλυτα φυσιολογικά.

Μια βραδιά απόλαυσης με “Electric Worry”, “The Regulator”, “The Mob Goes Wild”, “X-Ray Visions”, “Earth Rocker”, “A Quick Death in Texas”, “D.C. Sound Attack!”, “In Walks Barbarella”, “How to Shake Hands”, “The Wolf Man Kindly Requests…” και “Burning Beard”.

BRMC

Οι επιβλητικοί Black Rebel Motorcycle Club έρχονται στο Release Athens 2019, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, για να προσφέρουν μια βραδιά αυθεντικού και παθιασμένου rock’n’roll.

Σε μια εποχή όπου η μουσική χαρακτηρίζεται από κάθε είδους ευκολία, η μαυροφορεμένη τριάδα από το San Fransisco της California είναι από τους ελάχιστους επιζώντες μιας γενιάς αληθινών rock’n’roll δημιουργών που συνεχίζουν τον μοναχικό τους δρόμο.

Από το αριστουργηματικό ντεμπούτο με τίτλο το όνομά τους, το 2001, έως το περσινό “Wrong Creatures”, ένα από τα καλύτερα albums που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, οι Peter Hayes και Robert Levon Been, μαζί με την Leah Shapiro, επιβεβαιώνουν πως δεν νοιάζονται για μόδες και κάθε είδους εποχιακά ρεύματα.

Τραγούδια όπως τα κλασικά “Whatever Happened To My Rock ‘n’ Roll”, “Love Burns”, “Beat the Devil’s Tattoo”, “Spread Your Love”, “Ain’t No Easy Way”, “Stop”, “Red Eyes and Tears”, “Berlin”, “Fault Line”, δίπλα στα θαυμάσια κομμάτια του πιο πρόσφατου album, όπως τα  “Little Thing Gone Wild”, “Question Of Faith, “Haunt”, “Echo”, “Spook” και πολλά ακόμα θα αποδείξουν γιατί η αμερικανική μπάντα αποτελεί μια από τις σταθερότερες αξίες στην παγκόσμια μουσική σκηνή, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

Planet Οf Zeus

Οι καταιγιστικοί Planet Οf Zeus έρχονται στο Release Athens 2019, για να συγκροτήσουν ένα εντυπωσιακό line-up, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, μαζί με τους Clutch και τους BRMC. Μια μπάντα που δεν χρειάζεται συστάσεις, με αξιοζήλευτη πορεία που διαρκεί πλέον σχεδόν 20 χρόνια. Από τα γνωστότερα ονόματα της εγχώριας σκηνής, με τη μία sold out συναυλία να διαδέχεται την άλλη, σε κάθε πόλη και σε κάθε venue, έχουν ξεπεράσει τα στενά όρια της χώρας μας εδώ και πολύ καιρό, ταξιδεύοντας τα βαριά, γεμάτα χορευτικό groove, riffs τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έχοντας εξερευνήσει διάφορες πτυχές του heavy rock ήχου, εξακολουθούν να αναζητούν νέους δρόμους, αγκαλιάζοντας την ωριμότητά που αναπόφευκτα έρχεται με αξιοθαύμαστο τρόπο. Μετά από τέσσερα εξαιρετικά albums (“Eleven The Hard Way” / 2008, “Macho Libre” / 2011, “Vigilante” / 2014, “Loyal To The Pack” / 2016), οι Planet Of Zeus ακούγονται πιο σίγουροι και γεμάτοι από ποτέ. Αποτελούνται, άλλωστε, από τέσσερις σπουδαίους μουσικούς που κάθε φορά εμπλουτίζουν τον ήχο τους με νέα στοιχεία.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

28 €
- 100 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.