Οι Dirty Fuse «σερφάρουν» στο ΚΠΙΣΝ

Οι Dirty Fuse σε ένα surf rock πάρτι

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 21:00 στα Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) η μουσική ενότητα Μusic Escapades, που αναδεικνύει τη σύγχρονη ελληνική εναλλακτική μουσική σκηνή, παρουσιάζει τους Dirty Fuse σε ένα surf rock πάρτι που θα μεταφέρει στο κοινό, λίγο πριν μπει ο χειμώνας, τον απόηχο των κυμάτων της θάλασσας.

Από το 2008 οι Dirty Fuse εξερευνούν τον μανιασμένο κόσμο του surf rock. Με επιρροές από τους Dick Dale, Ventures, Atlantics, Ramones και Televison, η μουσική τους βασίζεται στην old school surf μουσική των ’60s και στην ενέργεια του garage και του punk rock.  Ξεκίνησαν να παίζουν ζωντανά στα μπαρ της Αθήνας σαν τρίο (κιθάρα-μπάσο-ντραμς) και μέσα σ’ ένα χρόνο ηχογράφησαν τα πρώτα τους τραγούδια. Οι συνεχείς και δυναμικές ζωντανές εμφανίσεις τους έχουν γίνει, μέσα στην δεκαετία που πέρασε από την ίδρυση τους, το σήμα κατατεθέν τους.

Στη συναυλία τους στο ΚΠΙΣΝ με την instrumental σανίδα τους θα σερφάρουν οι:

Χρήστος Κόγιος, ντραμς
Μάνος Κισαμιτάκης, σαξόφωνο
Γιάννης Δράκος, μπάσο
Έρη Καπετανάκη, κιθάρα

Η συναυλία των Dirty Fuse πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.