Οι Godsleep επιστρέφουν με νέο άλμπουμ στο An Club

Μετά από 2 χρόνια απουσίας θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά live τον νέο τους δίσκο ''Coming Of Age''

Οι Heavy/Rockers Godsleep επιστρέφουν δυναμικά έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, τον νέο τους δίσκο με τίτλο ”Coming Of Age”. Αξιοσημείωτη αλλαγή, είναι η προσθήκη της Αmie στα φωνητικά, δίνοντας έτσι στο συγκρότημα μια πιο αισθητική προσέγγιση.

H επιστροφή τους στο Αn, σηματοδοτείται ως η τελευταία μέρα της ελληνικής τους περιοδείας, ενώ κάποιους μήνες αργότερα, θα βρεθούν στην Γηραιά ήπειρο.

Το ”Coming Of Age” είναι αντάξιος και συγχρόνως πιο εξελιγμένος διάδοχος του “Thousand Sons of Sleep”: Βαρύς, γεμάτος ήχος, στιβαρά και δυναμικά φωνητικά, άλλοτε με γρέζι και άλλοτε με συναισθηματική χροιά. Πρόκειται για έναν δίσκο, που προ(σ)καλεί τους μυημένους σε μια ελκυστική rock διαδρομή.

Οι Godsleep θεωρούνται ως μία από τις πιο δημοφιλείς μπάντες του βαρύ / ψυχεδελικού ροκ ήχου, που εδώ και 10 χρόνια έχουν αφήσει το στίγμα τους στην εγχώρια σκηνή. Έχουν παρουσιαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης, όπως τα: Freak Valley, Aquamaria, Yellowstock, Red Smoke, Electric Valley, Exit, Revolution και Rockwave.

Τον Μάιο του 2015, κυκλοφόρησαν το “Thousand Sons Of Sleep”, το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και δίκαια τους ενέταξε ανάμεσα στα καλύτερα rock συγκροτήματα της χώρας. Τον Δεκέμβριο του 2018 αναμένεται η κυκλοφορία του ”Coming Of Age” από τις The Lab Records & Labyrinth Of Thoughts Records.

Special guests

The BuzzDealers

Πάντρεμα 60s-70s αισθητικής με σύγχρονο rock’n’roll ήχο που φλερτάρει με τον ερωτισμό των μπαρουτοκαπνισμένων boogie και psychedelic blues.
Στις αρχές του 2015, τέσσερις τύποι, ύστερα από αρκετές συμπτώσεις, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τους The BuzzDealers. Η μπάντα ηχογράφησε αμέσως το πρώτο της demo και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας αλλά και της επαρχίας, ενώ συμμετείχε και σε μεγάλα festivals όπως το Schoolwave festival 2015, Red FM 96.3 Contest, Φεστιβάλ Αμαρουσίου, Backyard Festival κ.α.

Αυτή την περίοδο και ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του single τους ‘Ambiguous Talk’, οι BuzzDealers βρίσκονται σε διαδικασία ηχογράφησης του πρώτου τους full length album.

Hex

Oι Hex είναι ένα τριμελές κουαρτέτο από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2014 και μετά από προσθήκες και πτήσεις εξωτερικού, πήραν τη σημερινή τους μορφή πριν 2 χρόνια. Αφιερώνονται στην μπανάλ γλυκόπικρη γκαράζ ποπ με άτσαλες ενέσεις πανκ ψυχεδέλειας. Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν ψηφιακά το πρώτο τους EP, ενώ το φθινόπωρο του 2018 θα κυκλοφορήσει το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- €
tags / An club / Godsleep

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.