Οι Hante., Buzz Kull και Box and The Twins στο Death Disco

hante.

Μία σύγχρονη dark wave σκηνή, έτσι όπως αυτή εκφράζεται σε τρεις διαφορετικές γωνιές του πλανήτη

Το Σαββάτο 1η Δεκεμβρίου πρόκειται να  αποτυπωθεί η σύγχρονη dark wave σκηνή, έτσι όπως αυτή εκφράζεται σε τρεις διαφορετικές γωνιές του πλανήτη. Οι Hante. από τη Γαλλία, οι Buzz Kull από την Αυστραλία και οι Γερμανοί Box and the twins επισκέπτονται την Ελλάδα για να παρουσιάζουν στο Death Disco τη δική τους, τόσο ιδιαίτερη αλλά και τόσο αντιπροσωπευτική προσέγγιση στο dark wave.

HANTE. (FR) 

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη προηγούμενη sold out παρουσία της στο Death Disco, οι Hante. επιστρέφουν στο τόπο του εγκλήματος.
Hante. ονομάζεται το one woman project της Helene de Thoury από το Παρίσι που αποδρά από την πραγματικότητα και αντιμετωπίζει τους φόβους της.
Μέσω της σκοτεινής, συνθετικής και μελαγχολικής της μουσικής, αποκαλύπτει τα πιο κρυφά της συναισθήματα και προσφέρει έναν ξεχωριστό συνδυασμό από στοιχειωμένες darkwave ατμόσφαιρες και μοντέρνα electronics.

BUZZ KULL (AUS)

To project του Marc Dwyer’s Buzz Kull συνδυάζει θορυβώδη synth lines και έντονα drum machines σε μια προσωπική παρακαταθήκη από τις εμπειρίες των ηχητικών του πειραματισμών μέσα στο χρόνο.

BOX AND THE TWINS (DE)

Οι Box and The Twins από τη Κολωνία ταλαντεύονται ανάμεσα στη σκοτεινή dream pop και το new wave, ανάμεσα σε κιθαριστικές μελωδίες βουτηγμένες στη μελαγχολία και σε ζοφερά ηλεκτρονικά ηχοτοπία. Τα φωνητικά τους όμως αιωρούνται πάνω από αυτά και πάντα βρίσκουν το δρόμο προς το φως. Μέσα από τα τραγούδια τους, η τραγουδίστρια Box και ο συνεργάτης της Mike Twin, φανερώνουν τους σουρεαλιστικούς τους κόσμους – απειλητικούς, αλλά και καταπραϋντικούς. Ακόμη και αν – ή ακριβώς επειδή – μια συνεχής ανεκπλήρωτη επιθυμία και μια συνειδητοποίηση της ματαιοδοξίας όλων των πραγμάτων είναι η πηγή της δημιουργικής τους διαδικασίας, η μουσική του συγκροτήματος είναι ζοφερή αλλά όχι χωρίς ελπίδα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.