Οι Kadebostany έρχονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Βόλο στο πλαίσιο της επερχόμενης περιοδείας τους “Monumental”

Θα παρουσιάσουν στο κοινό κομμάτια από το ολοκαίνουριο ομότιτλο album τους

Οι Kadebostany επιστρέφουν στην Ελλάδα, την Πέμπτη 15 Μαρτίου στο Lab Art (Βόλος), την Παρασκευή 16 Μαρτίου στο Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) για να προσφέρουν στο κοινό ένα οπτικοακουστικό show, στο πλαίσιο της επερχόμενης “Monumental” Tour, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου ομότιτλου album τους.

Aν ποτέ ανακαλυφθεί ένας… pop πλανήτης, οι Kadebostany θα είναι οι πρώτοι άποικοι. Προς το παρόν, επιστρέφουν στη χώρα μας, με τον πρόεδρο Kadebostan να συγκεντρώνει ξανά το στρατό του με σκοπό να διευρύνει το όνομά τους και να προκαλέσει εκ νέου τα όρια της σύγχρονης μουσικής. Τον Μάρτιο, κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο Monumental – ένα album με “13 εκλεπτυσμένα τραγούδια για τις μάζες” – και η μπάντα θα το παρουσιάσει σε όλους τους παλιούς αλλά και τους νέους φίλους της στην Ελλάδα.

Για άλλη μια φορά, ο Guillaumede Kadebostany αποφάσισε να μην υποκύψει σε κανόνες και να βρει την ισορροπία μεταξύ ριζοσπαστισμού και αμεσότητας, ενισχύοντας την ιδιαίτερη popαισθητική τους και δημιουργώντας ένα μουσικό αποτέλεσμα που παραμένει εξίσου απρόβλεπτο και ελκυστικό.

©Benoit Jeannet
©Benoit Jeannet

Η νέα εποχή των Kadebostany θα αποκαλύψει μυστικά, καθώς και μια νέα τάξη ερμηνευτών. H οπτικοακουστική εμπειρία που προσφέρουν επί σκηνής γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκη, παραμένοντας ταυτόχρονα μοναδικά άμεση, σε ένα καλοστημένο και μελετημένο show που ευελπιστούν να τους οδηγήσει στην καθολική αναγνώριση.

Ένα “speed date” με τους Kadebostany

Με το, περίφημο πλέον, Mind If I Stay  έχουν κερδίσει και πάλι το ελληνικό ραδιόφωνο (και όχι μόνο) και τις καρδιές του κοινού. Βέβαια, ο δρόμος έχει ήδη στρωθεί μέσα από τεράστιες επιτυχίες όπως τα Walking With a Ghost“, “Castle in the Snow“, “Frozen To Death“, “Jolan  και βέβαια τη διασκευή στο Crazy In Love  της Beyonce (για το “ Fifty Shades of Grey”), όλα συνοδευόμενα από καταπληκτικά videos.

Η εκκεντρική σκηνική τους παρουσία είναι επίσης γνωστή. Και η επιστροφή τους με ένα νέο show που θα ενθουσιάσει έρχεται μετά από μία μαγευτική εμφάνιση στο περσινόRelease Athens, όπου οι Kadebostany έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση αψηφώντας τη βροχή και ξεσηκώνοντας χιλιάδες κόσμου!

Η δημοκρατία των Κadebostany βάζει τα θεμέλια σε κάθε χώρα και αναζητά νέους “υπηκόους” για να μεταδώσουν τη νέα εποχή που πρεσβεύουν.

Oι Foam, το αθηναϊκό pop electronic ντουέτο, θα ανοίξει τη συναυλία των Kadebostany στο Fuzz. Mε δύο χρόνια ζωής, συνδυάζουν επιρροές από την indie, electronic, downtempo και dream pop μουσική.

Φωτογραφίες άρθρου: Benoit Jeannet©

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

22 €
- 28 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.