Οι Maximum High live

Maximum High live

Το ιδιαίτερο μουσικό ιδίωμα της μπάντας σε μια βραδιά με παλιά και καινούργια τραγούδια από το νέο τους album

Οι Maximum High εμφανίζονται για ένα live το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο six d.o.g.s.

Η μπάντα είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης τεσσάρων γνώριμων μελών της Αθηναϊκής, και όχι μόνο, σκηνής. Συγκεκριμένα, οι Maximum High είναι οι: Θάνος Αμοργινός, με πολύχρονη πορεία ως μέλος των The Last Drive και The Earthbound, μουσική για κινηματογράφο και θέατρο αλλά και ως παραγωγός δίσκων πολλών ελληνικών συγκροτημάτων, Νίκος Ζωγράφος, ιδρυτικό μέλος των Closer αλλά και συνεργάτης πολυάριθμων συγκροτημάτων και καλλιτεχνών, ο Δημήτρης Κουτσιουρής, με θητεία σε μπάντες όπως οι the Strays (US), Sunny side of the razor (GR) και Black Drummer (UK) με τον Toby Marriot, γιο του θρυλικού Steve Marriot των Small Faces και παραγωγό τον Dave Cobb, και η Ειρήνη Δημοπούλου, με συνεργασίες με μπάντες όπως οι Swing Shoes, The Earthbound, Hi Rollers και Dustbowl.

Με βάση τις Indie, Rock, Funk, Dub, Dance και Punk καταβολές τους οι τέσσερις τους φτιάχνουν ένα ιδιαίτερο ιδίωμα που αποτυπώνεται στο ντεμπούτο Maximum High E.P. τους, που ηχογραφήθηκε στο Downstroke Studio του Θάνου Αμοργινού και το οποίο θα παρουσιάσουν ζωντανά, μεταξύ άλλων, στο six d.o.g.s.

Το ομώνυμο E.P των Maximum High κυκλοφορεί ήδη μέσω Bandcamp ενώ επίσημα η κυκλοφορία του στα iTunes θα γίνει τον επόμενο μήνα με ένα εξώφυλλο που την επιμέλεια έχει σκιτσογράφος Alteau, ο οποίος έχει επιμεληθεί εξώφυλλα για τους Rancid, The Undertakers, Happy Wags και άλλους καλλιτέχνες. Το τραγούδι Long Ago ξεχωρίζει για την αισθητική του και τους στίχους του οι οποίοι περιγράφουν το πολύ δύσκολο ταξίδι ενός πρόσφυγα. Το ομώνυμο E.p. των Maximum High έχει AirPlay σε Αμερική , Καναδά και Ευρώπη.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.