Οι Melldrop παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ με ένα μοναδικό live

Melldrop

Special Guests: Xoan

Οι Melldrop παρουσιάζουν το ομώνυμο ντεμπούτο τους άλμπουμ που κυκλοφορεί ανεξάρτητα από τις 15 Φεβρουαρίου, την Παρασκευή 3 Μαΐου στην σκηνή του Six d.o.g.s. Special Guests οι Xoan.

Οι Melldrop σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2015 εμπνευσμένοι από την εναλλακτική ροκ, post-punk και ηλεκτρονική σκηνή. Ατμοσφαιρικά πλήκτρα, δυνατές μπασογραμμές, κιθαριστικά ξεσπάσματα και ηλεκτρισμένα φωνητικά, συνθέτουν τον ξεχωριστό τους ήχο.

Έχουν εμφανιστεί σε πολλούς χώρους της Αθήνας όπως Six d.o.g.s., Death Disco, Bad Tooth κ.α., παίρνοντας πολύ καλές κριτικές για το δυναμισμό τους και τον τρόπο που συνδυάζουν και αφομοιώνουν τις διαφορετικές μουσικές επιρροές τους, δημιουργώντας κάτι φρέσκο αλλά και οικείο ταυτόχρονα. Πρόσφατα άνοιξαν την συναυλία των Motorama στην Αθήνα.

Οι Xoan είναι μια τετραμελής μπάντα από την Αθήνα με κοινή βάση αναφοράς τον ήχο του 90’s indie rock. Το 2017 ξεκίνησαν να παίζουν με την σημερινή τους σύνθεση και άρχισαν να γράφουν τον πρώτο δίσκο τους το 2018. Ο δίσκος αυτή τη στιγμή μιξάρεται και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.