Οι One Man Drop παρουσιάζουν το “Flanging the Zinc”

One Man Drop

Η garage rock μπάντα παρουσιάζει ζωντανά το νέο της EP

Η εκκίνησή των One Man Drop, τον Απρίλιο του 2014, τους βρήκε να αποτελούν στην ουσία ένα part-time side project τεσσάρων μουσικών που εκείνη την εποχή δραστηριοποιούνταν σε διάφορα άλλα σχήματα της Αθηναικής σκηνής. Έναν μόλις μήνα αργότερα η μπάντα ηχογράφησε τρία τραγούδια (“One Hits One”, “With You”, “Just Me”), τα οποία αποτέλεσαν και το παρθενικό τους EP, ενώ στα τέλη του 2015 εντάχθηκαν στο ομώνυμο ντεμπούτο full length album τους, που κυκλοφόρησε υπό τη δισκογραφική στέγη της Urban Sounds.

Το νεοψυχεδελικό garage rock των One Man Drop φέρει μια rock’n’roll essence, ικανή να γκρουβάρει κάθε βασανισμένη rock ψυχή και άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως παρά το πλήρως underground και low profile attitude τους, συχνά στο παρελθόν έγιναν αποδέκτες αξιόλογων συναυλιακών προτάσεων, τις οποίες βεβαίως φρόντισαν να εξαργυρώσουν στο 100% τους, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τον μουσικό τύπο, που έδειχνε να έχει βρει ένα ακόμη κομμάτι του puzzle της διαρκώς ακμάζουσας εγχώριας ψυχεδελικής σκηνής.

 One Man Drop

Στη νέα τους μορφή, πλέον ως τρίο, με τα ιδρυτικά μέλη Πάνο και Νίκο να παραμένουν στη σύνθεση του σχήματος και τον Φοίβο (Blame Canada, Tsiri Band κ.α.) να συμπληρώνει την εξίσωση, οι One Man Drop ηχούν πιο ευθύβολοι και ώριμοι παρά ποτέ, απόσταγμα του οποίου αποτελεί το νέο EP “Flanging the Zinc” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου 2018.

Mαζί τους στη σκηνή, οι The Sexy Christians δεν βλέπουν τον εαυτό τους ως μπάντα. Το ότι είναι μια παρέα που εξαπολύει το υγρό  και ιδρωμένο rock’n’roll της το θεωρούν ένα εντελώς τυχαίο γεγονός.

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.