Οι Sunflowers έρχονται στο Ρομάντσο για μια συναυλία με απόλυτα πανκ αύρα

Sunflowers

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Cosmic Shadows

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, οι Sunflowers έρχονται στο Ρομάντσο για να παρουσιάσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά Castle Spell, ένα άλμπουμ όπου γεμίζει την ατμόσφαιρα με ψυχεδελική πανκ αύρα. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Cosmic Shadows ένα νέο και πολλά υποσχόμενο, επίσης ψυχεδελικό σχήμα, με στοιχεία surf-rock και 60’s μουσικής.

Sunflowers

Προερχόμενοι από το Πόρτο της Πορτογαλίας οι Sunflowers παίζουν ψυχεδελική πανκ και αποτελούν ένα ζεστό κύμα στους κρύους καιρούς που ζούμε. Χρησιμοποιώντας την τέλεια ποσότητα από μπερδεμένα riffs, μασημένους στοίχους και παραφροσύνη, οι Sunflowers κατάφεραν να εξαγνίσουν το μυαλό και το σώμα όλων εκείνων με τους οποίους διασταυρώθηκαν. Με πάνω από 150 εμφανίσεις, έχουν μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως Oh Sees, Moon Duo, Black Lips, Boogarins, La Femme, The Blind Shake, Tomorrow’s Tulips και έχουν παίξει σε φεστιβάλ στην Αγγλία, Γαλλία, Πορτογαλία μεταξύ άλλων. Το πρώτο άλμπουμ τους The Intergalactic Guide to Find the Red Cowboy, κυκλοφόρησε το 2016 από το πορτογαλικό label O Cão da Garagem, ενώ επανακυκλοφόρησε το 2017 από το γαλλικό, αυτή τη φορά, label Only Lovers Records. Το 2018, το συγκρότημα επιστρέφει με την κυκλοφορία του Castle Spell, ένα άλμπουμ όπου αφηγείται 10 ιστορίες μέσα σε ένα μέγαρο, έχοντας κάθε μία από αυτές τη δική της ατμόσφαιρα, με τους σκοτεινούς, δολοφονικούς της ενοίκους. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε από την Body Records και την Only Lovers Records σε LP και CD, και σε κασέτα από το label O Cão da Garagem. Οι Sunflowers θα παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά σε όλη την Ευρώπη, τον Σεπτέμβρη και Οκτώβρη του 2018.

Cosmic Shadows

Οι Cosmic Shadows σχηματίστηκαν τον Ιανουάριο του 2017 από τον John Mitropoulos. Από τότε μετακινούνται από live σε live με ένα διαστημόπλοιο που καίει Garage Psych. Το πλήρωμα του διαστημόπλοιου αυτού αποτελείται από, τον John Mitropoulo (guitar/vox), Jason Degleris (guitar/keyboards), Dimitris Foudoukis (bass/vox) και Kostas Chronopoulos (drums). Η μουσική τους έχει κάτι από 60’s, Surf Rock και ψυχεδέλεια. Μας τραγουδάνε σε αγγλικό αλλά και ελληνικό στίχο. Στο ιστορικό τους μετράνε 10 live, σε Αθήνα, Πάτρα και Κόρινθο (Boiler, Six Dogs, Velvet Room, Lost and Found, Γιαφκα, Artichoke, Indie Free Festival). Ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά στα τέλη του 2018 και είναι πολλά υποσχόμενοι

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.