Οι Vinyl Suicide στο Tiki Bar Athens

Ένα σετ με κομμάτια από τον νέο δίσκο τους, ο οποίος θα κυκλοφορήσει εντός του 2019, καθώς και κομμάτια από το ντεμπούτο τους

Οι Vinyl Suicide ξεκινούν το διαστρικό τους ταξίδι την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στο Tiki Bar Athens, όπου θα παρουσιάσουν ένα σετ με κομμάτια από τον νέο δίσκο τους, ο οποίος θα κυκλοφορήσει εντός του 2019, καθώς και κομμάτια από το ντεμπούτο τους. Μαζί τους οnstage ο Ορέστης Μπενέκας (synths) και η Νάντια Μάντη (vocals).

Τον Νοέμβρη του 2015 οι Vinyl Suicide κυκλοφόρησαν το debut album τους με τίτλο Homeward Bound. Τα κομμάτια του δίσκου Pictures of You και 6.40 Α.Μ. (On Lycabettus) κέρδισαν σημαντικό airplay ενώ το album συγκαταλέχθηκε από κριτικούς στις καλύτερες κυκλοφορίες του 2015.

Σήμερα, οι Vinyl Suicide ολοκληρώνουν τη μίξη του δεύτερου album τους, στο οποίο έχουν συμβάλει φίλοι της μπάντας, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στηνσύγχρονη ελληνική indie pop και rock σκηνή: H παραγωγή, μίξη και το engineering του album είναι του Βασίλη Νισσόπουλου [Whereswilder, Daphne and the Fuzz (PR)], ενώ τα synths του δίσκου έχουν ηχογραφηθεί από τον Ορέστη Μπενέκα (The Cave Children, Σtella, Παύλος Παυλίδης & B-Movies).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.