Ο Γιάννης Μαθιουδάκης μας μεταφέρει στα στενά της Αθήνας, της πόλης που ζούμε

Αθήνα, η πόλη που ζούμε

Μια έκθεση φωτογραφίας που αποτυπώνει τα διαφορετικά πρόσωπα της Αθήνας

Στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού των 100 χρόνων του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού (πρώην Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης) και των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018 με θέμα: ΠΟΛ(ε)ΙΣ, το Μουσείο παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Μαθιουδάκη: «Αθήνα, η πόλη που ζούμε»

Η έκθεση αναφέρεται στην πόλη της Αθήνας ως βιωμένη εμπειρία. Παρουσιάζονται τα πολλά και διαφορετικά πρόσωπα της πόλης και αναδεικνύονται οι κρυφές και φανερές όψεις της.

Οι γεμάτες ευαισθησία φωτογραφίες του Γιάννη Μαθιουδάκη αφηγούνται την ιστορία της αλλά και πολλές μικρές καθημερινές ιστορίες των ανθρώπων που ζουν σε αυτήν. Ο φακός του φωτογράφου αποκαλύπτει μια πόλη ζωντανή, σε συνεχή εξέλιξη, όπου παρελθόν και παρόν συνυπάρχουν αυθόρμητα και αβίαστα. Κυρίως όμως προβάλλει τους τρόπους που οι κάτοικοί της την αντιλαμβάνονται και την αισθάνονται.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.