Ο Διονύσης Σαββόπουλος αφηγείται τον Σιδερόγιαννο στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ

Διονύσης Σαββόπουλος

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στήνει μια δική του αφήγηση, συνοδευόμενος από την κιθάρα του και περιστοιχισμένος από τις ζωγραφιές του Αλέξη Κυριτσόπουλου

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται σαν ένας άλλος παραμυθάς, στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), και ξεκινάει την Πέμπτη 21/12 στις 18.00 στο Φάρο, για να μας αφηγηθεί την ιστορία του Σιδερόγιαννου (The Iron John).

Από αυτό το παραμύθι εμπνευσμένος, ο Διονύσης Σαββόπουλος, στήνει μια δική του αφήγηση, συνοδευόμενος από την κιθάρα του και περιστοιχισμένος από τις ζωγραφιές του Αλέξη Κυριτσόπουλου.

Το κοινό θα δει να ξετυλίγεται μπροστά του το μαγικό παραμύθι του Σιδερόγιαννου, του συναρπαστικού ταξιδιού ενός παιδιού προς την ενηλικίωσή του.

Ο Σιδερόγιαννος, αποτελεί ένα από τα πιο ωραία παραμύθια που ανήκουν στη συλλογή παραμυθιών των αδερφών Γκριμ. Προκάλεσε -και προκαλεί πάντα- το ζωηρό ενδιαφέρον όχι μόνο των παραμυθάδων και του ακροατηρίου τους, αλλά και των λαογράφων, των ψυχαναλυτών και των εκπαιδευτικών.

Εκτέλεση εικαστικού περιβάλλοντος και σχεδιασμός φωτισμών: Περικλής Μαθιέλης

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.