Ο Μοnsieur Minimal στη The Blender Gallery

H The Blender Gallery υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα Opening Party

The Blender Gallery υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα Opening Party στις 13 Οκτωβρίου συνεχίζοντας το Live Art Project! Πρώτος καλεσμένος της σεζόν ο Monsieur Minimal με ένα Live Electronic Project που θα συνεπάρει τους θεατές με τους chill out ηλεκτρονικούς ήχους του. Ιndie Retro Pop, Vintage Pop, Romance Pop & electronica ήχοι σε ένα live με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Monsieur Minimal θα γεμίσουν την The Blender Gallery στο Opening Party της χρονιάς!

Για όσους καταφτάσουν μεταξύ 21.00 και 22.00, το premium gin Bombay Sapphire, άρρηκτα συνδεδεμένο με τον χώρο του Art & Design, θα προσφέρει απολαυστικά Bombay G&Ts.

Παράλληλα θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ η κάρτα μέλους της The Blender Gallery για τους φίλους της γκαλερί που επιθυμούν να επωφελούνται με εκπτώσεις στο μπαρ και στα μελλοντικά θεάματα! Μετά το live electronic project του Monsieur Minimal, θα ακολουθήσει Live DJ Set.

Παράλληλα με το μουσικό live παρουσιάζονται στον χώρο εικαστικά έργα της καινούριας σειράς του Δημήτρη Δάλλα, καθώς και 2 master pieces του Ταξιάρχη Μερμίρη.

Συντελεστές

Monsieur Minimal : Φωνητικά – κιθάρα
Eliot : Πλήκτρα Programming-synth
Βαγγέλης Κατσαρέλης : Τρομπέτα
Γιάννης Παπαϊωάννου : Ηχοληψία

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.