Ο Adrian Sherwood στο ΚΠΙΣΝ

Adrian Sherwood

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός σε μία ανοιχτή συζήτηση και ένα μοναδικό DJ set

Τα SNFCC Sessions, η σειρά μουσικών συναντήσεων με καλεσμένους από την παγκόσμια και εγχώρια μουσική σκηνή, έρχονται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, με καλεσμένο τον μουσικό παραγωγό Adrian Sherwood, για μία ανοιχτή συζήτηση, με συντονιστή τον Έλληνα μουσικό και παραγωγό, Cayetano, στις 19.30, στο Πύργο Βιβλίων, ενώ αμέσως μετά στις 21.00, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον Sherwood σε ένα μοναδικό DJ set στον Φάρο.

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες ο Sherwood καινοτομεί με τις μουσικές παραγωγές του στη Βρετανική dub και reggae σκηνή, και το όνομά του έχει συνδεθεί με καλλιτέχνες όπως οι Lee Scratch Perry, Primal Scream, Depeche Mode, Asian Dub Foundation, Little Axe και Sinéad O’Connor, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά του και στον χώρο της punk, post-punk, bass και πειραματικής μουσικής.

Οι συνεργασίες και οι παραγωγές του εκτείνονται από τους The Slits στους Nine Inch Nails, από τους Depeche Mode στους The Fall και από τους Blur στους Einstürzende Neubauten. To 2016 και το 2017 ο Sherwood εμφανίστηκε σε φεστιβάλ όπως τα Outlook, Dimensions, Dekmantel, Dour, Terraforma, Festival No.6 Worldwide αλλά και μαζί με τους Massive Attack, ενώ το 2018 ξεκινάει περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η εκδήλωση καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.