Ο Parov Stelar στο Release Athens

Ο Αυστριακός μουσικός που καθόρισε τον ήχο του electro swing έρχεται στην Αθήνα

Το Release Athens είναι ένα νέο φεστιβάλ που ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016, φιλοδοξώντας να εξελιχθεί σε έναν θεσμό που θα δώσει μία ουσιαστική νέα πνοή στα συναυλιακά δρώμενα στην Ελλάδα. Θα λάβει χώρα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου στην Πλατεία Νερού και φιλοδοξεί να φέρει κοντά στο ελληνικό κοινό ορισμένα ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας σκηνής, «απελευθερώνοντας την Αθήνα» από την σκληρή καθημερινότητα των δύσκολων καιρών που ζούμε μέσα από τη δύναμη της καλής μουσικής, του πολιτισμού και της διαδραστικότητας.

Η δεύτερη ημέρα του Release Athens 2016 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου με headliner τον Parov Stelar και την μπάντα του. Ο Αυστριακός μουσικός – παραγωγός θεωρείται ως ο καλλιτέχνης που καθόρισε τον ήχο του electro swing, κερδίζοντας εκατομμύρια φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Η μουσική του συνδυάζει στοιχεία από jazz, house, electro και breakbeat και στην κυριολεξία ακούγεται παντού. Ταινίες, τηλεοπτικά shows, διαφημίσεις και, φυσικά, στο ραδιόφωνο όπου – ιδίως στην Ελλάδα – ο Parov Stelar αποτελεί ίσως το πιο αγαπημένο όνομα τόσο των παραγωγών όσο και του κοινού.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.