Η γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Τζαζ στους Μελιγγούς Δωδώνης

«Η γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Τζαζ στους Μελιγγούς Δωδώνης» στην Πινακοθήκη Μελιγγών

Έκθεση της Ειρήνης Ράπτη και live από τους Human Feelings trio

Η Αδελφότητα Μελιγγών και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης» θα γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Jazz, στην Πινακοθήκη Μελιγγών, το Σάββατο 29 Απριλίου 2017.

Ο εορτασμός είναι κάτω από τη σκέπη της UNESCO, του Εκπαιδευτικού, Επιστημονικού και Πολιτιστικού Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO, United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) αφού η 30η Απριλίου κάθε έτους έχει καθιερωθεί από την UNESCO σαν η Παγκόσμια Ημέρα Jazz.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου (μετά τις 18:00) με την έκθεση της Ειρήνης Ράπτη που θα εκθέσει χαρακτικά έργα τα οποία μέσω της χειρονομικότητάς τους συνδέονται με τους ρυθμούς της τζαζ.

Στο 2ο μέρος της βραδιάς (21:00), οι Human Feelings trio (Γιάννης Τσάντας στο πιάνο, Νίκος Σιωρόκας στο μπάσο και Τάκης Χελιώτης στα ντραμς) θα παίξουν κομμάτια ειδικά για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.