«Στο Ψαρόχαρτο»: Η εικαστικός Αγγελική Λόη εκθέτει σ’ ένα ψαράδικο

Πλάσματα του νερού, αποτυπωμένα σε χαρτί

Η εικαστικός Αγγελική Λόη παρουσιάζει τη δουλειά της με τίτλο «Στο Ψαρόχαρτο», στο Ιχθυοπωλείο «Γρίπος» στη Ναύπακτο, στις 29 Ιουλίου στις 20:00.

Πρόκειται για ένα event, όπου αποτυπώματα σε χαρτί από νερένια πλάσματα και άλλες δημιουργίες, θα γεμίσουν τους πάγκους του «Γρίπου» και θα συνομιλήσουν με την οικογενειακή ιστορία και την αγάπη για τη θάλασσα. Οι δημιουργίες της Αγγελικής θα παραμείνουν ανάμεσα στα ψαρέματα του «Γρίπου» μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Η Αγγελική Λόη γεννήθηκε στη Ναύπακτο. Αρχικά σπούδασε οδοντοτεχνική. Λίγο αργότερα παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής κοντά στον Γιώργο Ρόρρη. Στη συνέχεια σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (2010-2015) με καθηγητές τον Γ. Ψυχοπαίδη και τον Μ. Σπηλιόπουλο. Έχει πραγματοποιήσει 2 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα (2005, 2011) και 2 στην Ελβετία (2015, 2016) και έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.