Συναυλία των «Αντισωμάτων»

Καλλιτέχνες και αλληλέγγυοι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναυλία αλληλεγγύης

Για να μην περάσει το ουρλιαχτό της απόγνωσης απαρατήρητο και για να μην γίνει η απώλεια συνήθεια. Για να βγάζουμε γλώσσα στο φόβο, στη ξενοφοβία, στο κακό, δημιουργώντας αυθόρμητες, ακαθοδήγητες εστίες ελευθερίας και επικοινωνίας στο δρόμο. Για αυτά ακριβώς γεννήθηκαν τα «Αντισώματα», με την πρωτοβουλία μιας παρέας μουσικών.

Την Παρασκευή 22 Απριλίου, καλλιτέχνες και αλληλέγγυοι ενώνουν τις δυνάμεις τους κόντρα στην ανασφάλεια και τον καθημερινό φόβο που συντρίβουν ντόπιους και μετανάστες, σε μια συναυλία – παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Ερμού, στο Θησείο.

Με όπλο τον πιο ισχυρό δεσμό ενότητας, την αγάπη, καρποφορούμε αλληλεγγύη, ανθρωπιά, συμπόνια, φιλοξενία.

Κάνουμε την κρίση σκαλοπάτι για να βρεθούμε πάλι στις αλάνες διαμορφώνοντας αλληλέγγυες συνειδήσεις, με αγωνιστικό χαρακτήρα, σαν ελεύθερα αντισώματα στον κοινωνικό ιστό.

Συντελεστές

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Θάνος Ανεστόπουλος, Σπύρος Γραμμένος, Cirko Cachivache, Γιάγκος Χαιρέτης, Φοίβος Δεληβοράς, Last Drive + Deus ex Machina (members), Μεθυσμένα Ξωτικά, Panx Romana, Υπόγεια Ρεύματα, Στίχοιμα, Fundracar, Musawir Roshan – Hasam – Mohammadi (Afganistan), Saeed (Iran)

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.