«Το Θείο Τραγί» στo Θέατρο Φούρνος

Η μουσικοθεατρική παράσταση του Άρη Μπινιάρη, βασισμένη στο έργο του Γιάννη Σκαρίμπα

Ο Άρης Μπινιάρης, πριν την σκηνοθεσία των «Περσών» στο θέατρο της Επιδαύρου, επανέρχεται με «Το Θείο Τραγί», την παράσταση που τον καθιέρωσε, για ένα μικρό κύκλο παραστάσεων.

Ένας αλήτης, ένας προκλητικός, ένας εχθρός του καθωσπρεπισμού επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για μια παλιά του αγάπη. Αυτή, παντρεμένη τώρα πια μ’ έναν πλούσιο αστό, ζει την «ευτυχία» μιας «γεμάτης» ζωής. Ο αντι-ήρωας αυτός ραδιουργεί σωτήρια εναντίον μιας δοσμένης συνταγής που καθιστά τους ανθρώπους κοινωνικά «κανονικούς», απεγνωσμένα «υγιείς» και κάλπικα γεμάτους.

Η παράσταση αποτελεί ένα ταυτόχρονα θεατρικό και μουσικό γεγονός. Ηθοποιός και μουσικοί συμπράττουν ζωντανά επί σκηνής. Ο μουσικός λόγος του Γιάννη Σκαρίμπα πλαισιώνεται από μουσική και τραγούδια γραμμένα ειδικά για την παράσταση και με όχημα τα εκφραστικά μέσα του ηθοποιού δημιουργούν μια ηλεκτρική και δυναμική πλατφόρμα αφήγησης της προκλητικής αυτής ιστορίας. Μιά παράσταση που μας μιλάει, μέσα σε άλλα, για την απόφαση να μπαίνεις τολμηρά.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία-Ερμηνεία-Στίχοι τραγουδιών: Άρης Μπινιάρης

Σύνθεση και εκτέλεση μουσικής
Βίκτωρας Κουλουμπής: Μπάσο
Πάνος Σαρδέλης: Τύμπανα

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.