«Το Σπίτι των Σταρκ» του L.Don Swartz

Μια «χιτσκοκική» εμπειρία σ' ένα θρίλερ μυστηρίου από τις μανταΜίτσες

Από 4 Νοέμβρη και για λίγες ακόμη παραστάσεις, το αθηναϊκό κοινό και οι λάτρεις των θρίλερ, θα ανοίξουν ξανά την πόρτα του θεάτρου Αλκμήνη και θα εισέλθουν στο τρομαχτικό… ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΣΤΑΡΚ.

Οι μανταΜίτσες, 8 νεαρές γυναίκες, μεταφέρονται πίσω στον χρόνο και μπαίνουν σ’ ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι μιας απομονωμένης περιοχής της Αμερικής προκαλώντας τους θεατές να τις ακολουθήσουν… Όσοι το τολμήσουν, θα ζήσουν μια «χιτσκοκική» εμπειρία και θα γίνουν μάρτυρες των όσων συνέβησαν, αλλά και όσων θα συμβούν στο «σκοτεινό» Σπίτι των Σταρκ .

Υπόθεση

Το Σπίτι των Σταρκ του L.Don Swartz

Οκτώβριος 1978. Αμερική. Οκτώ νεαρές γυναίκες συναντιούνται σ’ ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι μιας απομονωμένης περιοχής του Chestnut Hollow. Δύο αιματηρές δολοφονίες, του αιδεσιμότατου Σταρκ και της γυναίκας του, 13 χρόνια πριν, είναι η αιτία της επίσκεψής τους. Με ποια ένοχα μυστικά θα έρθουν αντιμέτωπες αυτές οι γυναίκες; Τι πραγματικά συνέβη πριν από 13 χρόνια σ’ αυτό το σπίτι; Ποιος είναι και που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο δολοφόνος και πόσο ασφαλείς είναι οι γυναίκες αυτές στο Σπίτι των Σταρκ… ;

Συντελεστές

Κείμενο: L. Don Swartz
Μετάφραση: Κωνσταντίνος Μουταφτσής
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μουταφτσής & Κωνσταντίνα Νικολαΐδη
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Πρωτότυπη Μουσική: Γιάννης Οικονόμου
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Μασμανίδη
Γραφιστική επιμέλεια: Γιάννης Στιβανάκης
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Παίζουν: Μαριλέττα Κυριαζή, Κατερίνα Κωνσταντέλλου, Έμμυ Μαυρίκα, Κατερίνα Νικολοπούλου, Μαγδαληνή Παλιούρα, Αλεξία Στολιδάκη, Έμμη Χάλαρη, Μαρία-Μελίτα Ψυχογυιοπούλου

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.