«Το Τελευταίο Ρόδο» στο Θέατρο Olvio

Το Τελευταίο Ρόδο

Ένα έργο για την ζωή μιας γυναίκας

Το Dance Theater Group Simplegma παρουσιάζει «Το Τελευταίο Ρόδο» στο Θέατρο Olvio. Για τρεις μόνο παραστάσεις 3, 10 και 17 Φεβρουαρίου.

Το έργο μας βασίζεται στην ζωή μιας γυναίκας , κάθε γυναίκας στο έργο μας της Ρόουζ (Rose).Οι δυσκολίες, οι προβληματισμοί, οι συγκρούσεις που αρχίζουν από την εφηβεία, την ενηλικίωση μέχρι και την ολοκλήρωση της, διαδραματίζονται επί σκηνής.

Η κατανόηση και η προσαρμογή ή όχι στα υπάρχοντα δεδομένα της οικογένειας, φιλικού περίγυρου, επαγγελματικού προσανατολισμού κ.α. διαμορφώνουν και προσδιορίζουν την ίδια σαν άτομο, σαν χαρακτήρα. Η συναισθηματική υποστήριξη όταν υπάρχει βοηθά στην ενδυνάμωση της. Ο μιμητισμός των προτύπων που της προβάλλονται μέσα στην πορεία της, την διαμορφώνουν ή έστω προσπαθούν. Μέσα από συνεχείς συγκρούσεις (οικογένεια, σχέσεις, επάγγελμα, κοινωνικός περίγυρος) η πρωταγωνίστρια μας καλείται να αποφασίσει εάν θα παραμείνει δυνατή με τις δικές της απόψεις ή θα ακολουθήσει κι αυτή τον δρόμο του Συνόλου. Εάν θα ξεπουλήσει και το τελευταίο καλό (The Last Rose) που έχει μέσα της ή όχι.

Το Τελευταίο Ρόδο

Συντελεστές

Χορογραφία: Σμαρώ Κεπαπτσόγλου

Επιμέλεια Κειμένων – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Χασιαπέτης

Μουσική Επιμέλεια: Λουκία Γκαρδιακού

Φωτογραφία: Αντώνης Τασσόπουλος

Βίντεο: Μαρίνα Λεοντάρη

Ενδυματολόγος: Νεκταρία Συρίγου

Ηχολήπτης: Tάσος Δράζιος

Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις: Άντζυ Νομικού (A- priori) Υπεύθυνη Marketing: Μάρι Μπενοπούλου

Παραγωγή: Step Dance Studios

Χορευτές: Άρτεμις Δανούση, Αυγουστίνος Φιτιλής, Βασιλική Καραντώνη, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Παπανικολάου, Νικόλ Καφετζοπούλου, Ραφαέλα Κότσελα

Ηθοποιός: Ελένη Γκιούρα (Αφήγηση)

Μουσικοί: Λουκία Γκαρδιακού (Πιάνο), Κωνσταντίνος Χριστοδούλου (Πιάνο), Bianca Scabellone (Τσέλο), Κλειώ Δερτιλή (Κρουστά), Μελίνα Ντελίκου (Βιολί), Μαντώ Κάτσικα (Τραγούδι)

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

9 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.