Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σηκώνει αυλαία μ’ ένα showcase ηλεκτρονικού ήχου μέσα από DJ και Live Sets

Με γνώμονα την 70’s βιομηχανική αισθητική του χώρου και για 12 ολόκληρες ώρες, η Πειραιώς 260 μεταμορφώνεται σε ένα μουσικό playground

Το Σάββατο 2 Ιουνίου το ADD σηκώνει την αυλαία του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με μια μεγάλης κλίμακας μουσική ενεργοποίηση του συμπλέγματος της Πειραιώς 260. Περισσότεροι από 12 παγκόσμιου φήμης καλλιτέχνες της σύγχρονης χορευτικής μουσικής, πλαισιωμένοι από ομολόγους τους, της ακμάζουσας εγχώριας σκηνής, καλεσμένοι της δημιουργικής ομάδας του six d.o.g.s θα παρουσιάσουν ένα εκτενές showcase του ηλεκτρονικού ήχου σήμερα μέσα από DJ και Live Sets.

Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου για το 2018

Με γνώμονα την  70’s βιομηχανική αισθητική του χώρου και για 12 ολόκληρες ώρες, από τις 11 το βράδυ έως τις 11 το πρωί, το six d.o.g.s μεταμορφώνει την Πειραιώς 260 σε ένα μουσικό playground που εκτείνεται σε τρία outdoor και indoor stages, εξοπλισμένα με state of the art ηχοσυστήματα, εκπληκτικό light και set design, με στοιχεία δανεισμένα από το εκπληκτικό αρχείο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Από το παρελθόν στο παρόν και από εκεί στο μέλλον της dance, από το νεαρότερο «κορίτσι-θαύμα» των decks Amelie Lens στους ζωντανούς θρύλους Kruder & Dorfmeister, Luke Slater και Speedy J κι από τις ηλεκτρονικές ελεγείες του Apparat στο καταιγιστικό rock n rave των Red Axes, η Αθήνα αποκτά τη δική της γιορτή του σύγχρονου ηλεκτρονικού ήχου, στο πρότυπο αντίστοιχων διοργανώσεων που έχουν εδώ και χρόνια καθιερωθεί σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Αναλυτικά το line up:

Rhadoo, Petre Inspirescu & Raresh
Amelie Lens
Analogue DJs
Anestie Gomez
Apparat
Blue Lagoon
Cirkle
Farrago
Glacial
K.atou
Kruder & Dorfmeister (25-year anniversary)
Luke Slater
Mano Le Tough (presented by PIXI)
Mr. Roussos
Red Axes
Speedy J
Stiko
Terence Fixmer

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

29 €
- 79 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.