Το «Metallon» καλωσορίζει το 2016

Χριστουγεννιάτικες & κινηματογραφικές μελωδίες από το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών

Τέσσερις τρομπέτες, τέσσερα τρομπόνια, δύο κόρνα, μία τούμπα και κρουστά, ισούνται με μία εορταστική συναυλία, που θα δώσει το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «Metallon», το μεσημέρι της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου, στο Πεδίον του Άρεως, αποχαιρετώντας τη χρονιά που φεύγει και καλωσορίζοντας μαζί με το 2016 και την «πρωτιά» στη συνεργασία της Κ.Ο.Α. με την Περιφέρεια Αττικής.

Η συναυλία (ανοιχτή στο κοινό), εντάσσεται στον κύκλο εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής, με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών φορέων. Εγκαινιάζοντας μία ευρύτερη συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, η Κ.Ο.Α. εκπροσωπείται στην τωρινή εκδήλωση από το «Metallon» το οποίο υπόσχεται να ψυχαγωγήσει όσους Αθηναίους κάνουν την κυριακάτικη βόλτα τους στο Πεδίο του Άρεως, μ’ ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει διάσημες χριστουγεννιάτικες αλλά και αγαπημένες κινηματογραφικές μελωδίες.

Το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών Metallon αποτελείται από τους μουσικούς της Κ.Ο.Α.: Παναγιώτη Καίσαρη, Γιάννη Καραμπέτσο, Παναγιώτη Μπαλαμό, Φάνη Βερνίκο (τρομπέτες), Κωνσταντίνο Σίσκο, Δημήτρη Φρόνιμο (κόρνα), Κωνσταντίνο Αυγερινό, Ευάγγελο Καραμπά, Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, ΑνδρέαΡολάνδο Θεοδώρου (τρομπόνια), Γεώργιο Ραράκο (τούμπα), Σπύρο Λάμπουρα (κρουστά).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.