Το «The Kids Are Alright» επιστρέφει στο six d.o.g.s

Erol Alkan

Ο Erol Alkan μαζί με τη Charlie και τους Digital Riot και Blue Lagoon στη σκηνή του six d.o.g.s 

Το The Kids Are Alright επιστρέφει στο six d.o.g.s με έναν από τους πιο τακτικούς καλεσμένους της σειράς, τον Erol Alkan.

Erol Alkan

Ο Erol Alkan είναι ένας από τους dj που αν και μεσουράνησαν την προηγούμενη δεκαετία παραμένουν σήμερα επίκαιροι και πιο δραστήριοι από ποτέ. Καθιερώθηκε ως κεντρική μορφή της indie dance σκηνής των ’00 (δίπλα σε ονόματα όπως Hot Chip, Lcd Soundsystem, Soulwax και Justice) με ορμητήριο το θρυλικό πλέον εβδομαδιαίο “Trash” clubnight στο Λονδίνο, όπου σχεδόν ξεκίνησαν την καριέρα τους πολλοί από τους προαναφερόμενους αλλά και άλλοι όπως οι Bloc Party, The Rapture και Yeah Yeah Yeahs.

Μετά από άπειρα remixes, συνεργασίες, παραγωγές, κυκλοφορίες και συνεχείς περιοδείες σε όλο τον κόσμο, πέρασε γρήγορα στην επόμενη φάση της μουσικής του διαδρομής με την ίδρυση της δισκογραφικής Phantasy Sound, συστήνοντάς μας ένα ευρύ φάσμα ιδιόμορφων καλλιτεχνών, από τον Connan Mockasin μέχρι τον Daniel Avery, τον Ghost Culture και τους Cowboy Rhythmbox. Από την τελευταία φορά που επισκέφτηκε την Αθήνα έχει κυκλοφορήσει έναν δίσκο ως Beyond The Wizard’s Sleeve και μία επικών διαστάσεων συλλογή με πολλά από τα reworks που έχει κάνει για άλλους καλλιτέχνες μέσα στα χρόνια, έχει κάνει παραγωγή στο πρόσφατο comeback των Ride και συνεχίζει να κυκλοφορεί ενδιαφέρουσα μουσική στο label του (με πολύ πρόσφατα παραδείγματα το Sipoor των Red Axes, το LP του Gabriel Gurnsey των Factory Floor και το ολοκαίνουριο δικό του Spectrum που μόλις διέρρευσε). Το σήμα κατατεθέν του ωστόσο παραμένουν τα προσεγμένα στη λεπτομέρεια, καταιγιστικά, ποικιλόμορφα και – πολύ συχνά – μακροσκελή dj sets του. Και η τέταρτη εμφάνιση του στην Αθήνα σίγουρα δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Charlie

Το warm-up θα αναλάβει η Charlie, δραστήρια dj και promoter από την Κρακοβία της Πολωνίας, που στο δημοφιλές clubnight της Szum φιλοξενεί ό,τι πιο ενδιαφέρον κυκλοφορεί στην underground ηλεκτρονική σκηνή της Ευρώπης και όχι μόνο (μια δραστηριότητα που την έφερε και στην Αθήνα, πέρσι το καλοκαίρι, καλεσμένη του Κορμοράνου στο αίθριο του Πραξιτέλους αλλά και instant hit italo-disco live set στον Cannibal Radio).

OPENING: Digital Riot

Ντουέτο djs και παραγωγών με έδρα την Αθήνα, οι Digital Riot κλείνουν φέτος δέκα χρόνια δραστηριότητας, με πολλές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα αλλά και κυκλοφορίες σε διεθνή labels όπως τα Southern Fried και Nervous Records στο ενεργητικό τους.

CLOSING: Blue Lagoon

Ιδρυτής του Κορμοράνου και επιμελητής/resident dj των The Kids Are Alright.Δ

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.