Φωτεινή Βελεσιώτου Live

Μία συναυλία έξω από τα όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος

Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν με εμφανίσεις στην Αθήνα, στην επαρχία αλλα και στο εξωτερικό, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών.

Σε κάθε συναυλία της θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.

Μαζί της ο Σωτήρης Μπαλλάς που με τις ερμηνείες του καταφέρνει να πείσει οτι τα επόμενα χρόνια μπορούμε να περιμένουμε πολλά πράγματα από τον ίδιο στον χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Στην συναυλία συμμετέχουν οι Νίκος και Γιώργος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά απο την… πόρτα της Κρητικής Μουσικής. Παρουσιάζουν δικές του μουσικές απόψεις και δημιουργούν σε κάθε εμφάνιση τους, μια ατμόσφαιρα αυθεντικής γιορτής, γεμάτης συναίσθημα που έχει στο κέντρο της την κρητική παράδοση, ενώ οι μαεστρικές τους ενορχηστρώσεις, είναι γεμάτες ανατροπές και πρωτόγνωρες μελωδίες.

https://www.youtube.com/watch?v=MlcTsQky_58

Συντελεστές

Νίκος Παπαναστασίου: Διεύθυνση ορχήστρας, Πιάνο, ακορντεόν,
Γιώργος Καραµφίλλης: µπουζούκι
∆ιονύσης Μακρής: κοντραµπάσο
Θωµάς Κωστούλας: τύµπανα
Γιάννης Οικονοµίδης: τροµπέτα, φλικόρνο

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.