Χριστουγεννιάτικη εορταγορά στο Βιβλιοπωλείο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων

Εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δώρα για την ιστορία & τον πολιτισμό της Αθήνας

Το Βιβλιοπωλείο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων μετατρέπεται σε μία χριστουγεννιάτικη εορταγορά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προσκαλεί το κοινό να την επισκεφθεί και να διαλέξει ανάμεσα σε μία πλούσια συλλογή βιβλίων, αφισών και καρτών, που θα αποτελέσουν μία πρόταση στην επιλογή χριστουγεννιάτικων δώρων.

Η εορταγορά θα λειτουργεί, από την 1η έως τις 23 Δεκεμβρίου και από τις 28 έως τις 30 Δεκεμβρίου και θα υποδέχεται τους φίλους του βιβλίου και όλους όσοι επιθυμούν να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δώρα σε προσιτές τιμές (βιβλία και αφίσες από 1€, κάρτες από 0,5€).

Τα βιβλία που διατίθενται αποτελούν εκδοτική παραγωγή του Οργανισμού, που επικεντρώνεται στην ιστορία και τον πολιτισμό της Αθήνας και πραγματεύονται θέματα όπως η ζωγραφική, η χαρακτική, ο κινηματογράφος, ο αθλητισμός, αλλά και η ιστορία της χώρας μας. Πρόκειται για πολυτελείς εκδόσεις με φωτογραφικό υλικό και κείμενα, που καταγράφουν ένα σημαντικό τμήμα από τη σύγχρονη πολιτιστική ιστορία της πόλης μας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.