Χριστουγεννιάτικη συναυλία Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Αποσπάσματα από διάσημες ελληνικές και βιεννέζικες οπερέτες

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, στις 17.00, στο Πεδίον του Άρεως, η Εθνική Λυρική Σκηνή πραγματοποιεί συναυλία με αποσπάσματα από διάσημες ελληνικές και βιεννέζικες οπερέτες, με τη συμμετοχή καταξιωμένων μονωδών και μικρού μουσικού συνόλου, σε μουσική διεύθυνση Χρύσανθου Αλισάφη. Με τη λαμπερή αυτή χριστουγεννιάτικη συναυλία η Εθνική Λυρική Σκηνή συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία της με την Περιφέρεια Αττικής.

Σπιρτόζικες άριες και ανάλαφρα ντουέτα από οπερέτες των Σακελλαρίδη, Χατζηαποστόλου, Γ. Στράους και Λέχαρ, αλλά και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, θα πλημμυρίσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον χώρο του πιο ιστορικού άλσους της πόλης των Αθηνών, δίνοντας μέσα στην καρδιά των γιορτών μια λυρική νότα στην καθημερινότητα των Αθηναίων και στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής.
Με εορταστική διάθεση, οι αθηναϊκοί ήρωες της ελληνικής οπερέτας θα συναντήσουν τις εμβληματικές μορφές της βιεννέζικης οπερέτας, σε μια συναυλία με γοητευτικές μελωδίες και ιστορίες έρωτα και νοσταλγίας.

Συντελεστές

Μουσική Διεύθυνση: Χρύσανθος Αλισάφη

Ερμηνεύουν οι καταξιωμένοι Μονωδοί της ΕΛΣ: Λυδία Αγγελοπούλου (μεσόφωνος), Χάρης Ανδριανός (βαρύτονος), Γεωργία Ηλιοπούλου (υψίφωνος), Μαρία Μητσοπούλου (υψίφωνος), Σταμάτης Μπερής (τενόρος) και Νίκος Στεφάνου (τενόρος).

Συμμετέχει μικρό μουσικό σύνολο.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.