Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Gala με Επίδειξη Μόδας

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό GALA

'Eνα μοναδικό σόου με χριστουγεννιάτικη υπόκρουση

Η Εστία Νέας Σμύρνης φοράει τα γιορτινά της και ανάβει όλα τα φώτα για να υποδεχθεί τα Μέλη και τους Φίλους της σε μια υπέροχη εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, οι φίλοι μας θα απολαύσουν ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Gala με Επίδειξη Μόδας, μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό τα τελευταία χρόνια για την Εστία. Η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων «Πάνος Χαλδέζος» θα διαμορφωθεί σε διάταξη «πασαρέλας», έτοιμη να υποδεχθεί τα εκατοντάδες Μέλη και Φίλους της Εστίας Νέας Σμύρνης.

Οι τυχεροί που θα παρευρεθούν θα παρακολουθήσουν ένα μοναδικό σόου με επίδειξη μόδας με αντρικά, γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ. Τα μοντέλα θα διασχίσουν το κόκκινο χαλί φορώντας υπέροχες δημιουργίες υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων αγαπημένων τραγουδιών. Μετά το τέλος της λαμπερής εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν υπέροχα εδέσματα από τον απογευματινό μπουφέ στο Φουαγέ του Μεγάρου μαζί με κρασί που θα τους εισάγει στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.