Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα

Περισσότερες από 270 εκδηλώσεις στις γειτονιές της πόλης

Ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων όπου οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές γίνονται υπόθεση της πόλης. Γιορτές ελπίδας που ενώνουν εθνότητες, ηλικίες, θρησκεύματα, φύλα, κατοίκους, δημότες αλλά και επισκέπτες.

Ήδη η πόλη στέλνει τα αισιόδοξα μηνύματά της από τις αρχές Νοεμβρίου με τη φωταγώγηση του κέντρου και όλο το Δεκέμβριο μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου οι κεντρικές πλατείες, αλλά και οι γειτονιές της Αθήνας γεμίζουν ζωή και μουσικές με περισσότερες από 270 εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, εργαστήρια για τα παιδιά στα Πολιτιστικά Κέντρα, τα Μουσεία του Δήμου Αθηναίων, τον Εθνικό Κήπο, σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους  και τις Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Αθήνα γιορτάζει τον ερχομό του νέου χρόνου στο Θησείο, μέσα σ’ ένα μουσικό καταιγισμό-έκπληξη με τον Δήμο Αθηναίων να συνεχίζει να συνεργάζεται και να συσπειρώνει γύρω του φορείς της πόλης.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.