Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο six d.o.g.s

Ρεβεγιόν, πάρτι και lives για όλη την εβδομάδα των γιορτών

Αυτές τις γιορτές το six d.o.g.s γιορτάζει με ρεβεγιόν, πάρτι και lives τα Χριστούγεννα και την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των 6 events.

24 Δεκεμβρίου

Μιχάλης Σιγανίδης and the Unlimited Shrimps Live: «Εικόνες από μια υπερέκθεση»

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 14.00

«doc-fc-oh είναι η δημιουργία “μουσικών συνάψεων” μεταξύ καταγραμμένου ηχητικού υλικού (document) και ζωντανής μουσικής δράσης (fctton). Ο αυτοσχεδιασμός – απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη αυτής της μουσικής σκέψης – μεταμορφώνει κάθε φορά “το ίδιο πάντα τραγούδι”, σε νέο υλικό.

Μεσημέρι παραμονής Χριστουγέννων ο Μιχάλης Σιγανίδης και οι Unlimited Shrimp μας προσκαλούν σε ένα διαφορετικό, μουσικό προ-ρεβεγιόν. Στη ζεστή θαλπωρή του Gig Space της Αβραμιώτου θα κεράσουν ζεστό κρασί και θα μας δείξουν “εικόνες από μια υπερέκθεση”.

Unlimited Shrimp, εκτός από τον συνθέτη (κοντραμπάσο, ηλεκτρική κιθάρα, φωνή, tapes), είναι οι Πάνος Μανουηλίδης (φωνή, ηλεκτρικό μπάσο), Χάρης Λαμπράκης (πλήκτρα, φωνή, νέυ), James Wylie (άλτο σαξόφωνο), Βασίλης Μαντζούκης (τύμπανα, φωνή) και Γιάννης Αναστασάκης (ηλεκτρική κιθάρα, spectal effects, loops). Στο six d.o.g.s θα παίξουν κομμάτια από όλη του τη δισκογραφία (1988-2014) και αυτοσχεδιασμούς. Θα ακουστούν ποιήματα των: Μ. Σαχτούρη, Ν. Α. Ασλάνογλου, Ο. Καγιάμ, Α. Εμπειρίκου, Λ. Κουκούλα, Π. Ελυάρ, Σ. Μπέκετ, Γ. Σιγανίδη και στίχοι του συνθέτη μαζί με ηχητικά θραύσματα).

Θα προβληθούν ακόμα τα μικρού μήκους βίντεο, που επιμελήθηκε ο Γιάννης Πειραλής: Οι μπαγκέτες του Κώστα Αναστασιάδη, Σκύμνοι ωριόμενοι, Das Phaenomen, Audition Παπαδιαμάντη, Κοιμάστε σαν πουλάκι;, bio, Lacrimae No 9480967824659 και τα πιο πρόσφατα: Κράσνα Σβέοκλα – Σρινίβας εν υπνώσει, Ο Δάσκαλος κι ο Security, Ατένιση Θησαυρού, Χαρίσειο Γηροκομείο, Hotel Athinaikon. (Τάσος Παλαιορούτας, Σόφη Παπαδοπούλου).»

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε Xmas Eve Party

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 23.00

«Τι είναι καλύτερο από ένα πάρτυ την παραμονή των Χριστουγέννων; Μα φυσικά ένα πάρτυ με ελεύθερη είσοδο στο six d.o.g.s. Και τι είναι καλύτερο ακόμα κι από αυτό; Ένα πάρτυ με ελεύθερη είσοδο στο six d.o.g.s και τους Akylla, Bengoa, Lex και Mcastaway στα decks.»

25 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ Φαντασμάτων

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου στις 22.00 

Music by: #μόνο_ντέκα + Matina Sous Peau

«Τις φετινές γιορτές, το six d.o.g.s εμπνέεται από την ίσως καλύτερη Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών, το «Πάρτυ Φαντασμάτων» (“Scrooged”), και τον σίγουρα πιο cool τύπο όλων των εποχών, τον Bill f*** Murray ❤, και κάνει το δικό του Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ Φαντασμάτων.

Θα είναι Χριστούγεννα, θα είναι ωραία και στολισμένα, οι #μόνο_ντέκα και Matina Sous Peau θα παίζουν μουσική για εγγυημένο ξεφάντωμα, μόνο ο Bill Murray θα λείπει αλλά μην είστε αγνώμονες, στη θέση του τα κορίτσια κάλεσαν έναν φίλο τους, τον DJ Takis, είναι σχεδόν εξίσου cool.»

 29 Δεκεμβρίου

The Bonnie Nettles w/ Το κορίτσι Κοιμάται Live

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 21:00

«Οι The Bonnie Nettles είναι μια μεγάλη μπάντα από ένα μικρό προάστιο της Αθήνα (Ανάκασα) και τριγυρνούν στο χώρο της underground “σκηνής” τα τελευταία 3 χρόνια. Μέσα στο διάστημα αυτό έχουν εμφανιστεί σε όλους τους μεγάλους χώρους της Αθήνας και Θεσσαλονίκης με γνωστά εγχώρια και διεθνή συγκροτήματα. Τους έχουμε δει να μοιράζουν απλόχερα την ενέργεια τους σε μερικά αξιοσημείωτα live, όπως αυτά με τους Motorama, Asteroid #4,Ty Segall, The Myrrors και Sonic Jesus. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου, από τον οποίο έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 singles δίνοντας μας μια ιδέα του τι ακολουθεί.

Bonnie Nettles είναι οι: Sir Johnathan (Drums), J. Deam (Bass), Sam (Guitar), Vaggelis Falliera Karampelas (Percussions), Dennis Lounges (Vocals, Bongos) και Anestis Nine (Guitar).»

30 Δεκεμβρίου

Όρη & Koonoopomana Live

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 21:00

Το καθιερωμένο πλέον χριστουγεννιάτικο performance των Όρη και Κoonoopomana στο six dogs είναι και πάλι, σχεδόν, γεγονός.

Όρη

«Τα Όρη είναι ένα τρίο που συστάθηκε στην Αθήνα το 2014 από τους Κίμωνα Βλαχάκη (κιθάρα), Μανώλη Δασκαλάκη-Λεμό (τύμπανα και φωνή) και Δημήτρη Κουλεντιανό (μπάσο). Η διαμόρφωση και το στήσιμο του ήχου στα live αλλά και στο στούντιο γίνεται από τον ηχολήπτη Γιώτη Παρασκευαϊδη, μόνιμο συνεργάτη τους. Η μουσική τους είναι δύσκολο να περιγραφεί, αλλά σίγουρα παίζουν το ροκ σκληρά και συνάμα ευαίσθητα, επιθετικά και μελωδικά, τραγουδώντας σε μια ποικιλία γλωσσών και διαλέκτων.

Η τελευταία συναυλία τους στο μουσείο σύγχρονης τέχνης Palais de Tokyo μπέρδεψε αλλά και συγκίνησε το γαλλικό πλήθος. Την άνοιξη του 2018 θα κυκλοφορουσε ο πρώτος τους δίσκος μόνο που δεν κυκλοφόρησε.»

Koonoopomana

«Το δηλητήριο της Poison Ivy στη μύτη ενός κουνουπιού…buzz με reverb στα χρώματα της ζούγκλας! Tσιμπάνε και ρουφάνε… το αίμα δεν τελειώνει ποτέ, το πρήξιμο είναι μεγάλο… Έτος γέννησης κάπου 2010 με 2014. Ετοιμάζουν κυκλοφορία κοντά στο Φλεβάρη του 2019 με 2029.»

31 Δεκεμβρίου

New Year’s Eve: A 12-Hour Marathon Party
w/ BODJ, Bonso, Fragk & Gi, Jonn, JOSE AMBA, PAN, Tolis Q

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, μετά τα μεσάνυχτα

«Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου όταν το ρολόι σημάνει 12 στο six d.o.g.s θα σημάνουν τα ηχεία. Ο ετήσιος πρωτοχρονιάτικος μουσικός μας μαραθώνιος θα επαναληφθεί για ένατη χρονιά και είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο ποδαρικό.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και για 12 ολόκληρες, απολαυστικές ώρες οι οι BODJ, Bonso, Fragk & Gi, Jonn, JOSE AMBA, PAN και Tolis Q θα κερνάνε μελομακάρονα και την καλύτερη house και techno μουσική της πόλης.»

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.