Χριστούγεννα στο Uberness με τον Easy 97,2!

Ένα μοναδικό πάρτι με μουσική, χορό και το νέο Über Xmas Burger

Αξιοποιήστε την παραμονή σας στην πόλη, με τρόπο που να σας μείνει αξέχαστο. Ανάμεσα στα ψώνια της τελευταίας στιγμής πάντα υπάρχει χρόνος για ένα εορταστικό lunch με φίλους ή την οικογένειά σας. Το Überness έχει βάλει τα γιορτινά του και την καλύτερή του διάθεση και παρέα με τον Easy 97,2 σας προσκαλεί την παραμονή Χριστουγέννων στη 1.00 το μεσημέρι σε ένα μοναδικό πάρτι για να δοκιμάσετε το νέο,  Über Xmas Burger, να ακούσετε ωραίες μουσικές με την υπογραφή του dj Ανδρέα Μαυρογένη, να χορέψετε (πρώτα τρως και μετά χορεύεις), να πιείτε, αλλά και να κάνετε όλες τις τελευταίες αγορές για το εορταστικό σας τραπέζι στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Ο αγαπημένος σεφ του Überness Βασίλης Καλλίδης με την πιο avant-garde καντίνα της πόλης εμπνέεται από τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και ετοιμάζει για τους επισκέπτες του Überness το πιο λαχταριστό χριστουγεννιάτικο μπέργκερ που έχετε δοκιμάσει, από brioche βουτύρου, μπιφτέκι από 100% κιμά μόσχου, ελληνικό χειροποίητο καπνιστό μπέικον, Über BBQ sauce, καπνιστό τσένταρ, λαχανικά και ολόκληρο μανιτάρι portobello πανέ. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με μια παγωμένη μπίρα ή να επιλέξετε κάποιο κρασί από Έλληνες παραγωγούς που θα υπάρχει στο χώρο μόνο για αυτήν την ημέρα.

Στο μενού ημέρας θα υπάρχουν επίσης μικρές αναπάντεχες εκπλήξεις ενώ τα γνωστά και αγαπημένα «Καλλιδοκεφτεδάκια», η τραγανή πανσέτα που λιώνει στο στόμα, οι πατάτες τηγανητές με μαγιονέζα σκόρδο και παρμεζάνα αλλά και πολλά άλλα αμαρτωλά…θα λυγίσουν κάθε διάθεσή σας για λιτή διατροφή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.