«Όλοι μαζί μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο

Καλλιτέχνες ενώνονται με τα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για συνανθρώπους μας

Μερικές από τις μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζοντας την προσπάθεια για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας απευθύνθηκε στον συνθέτη-μαέστρο, λάτρη της αισθητικής και δημιουργικής έκφρασης, στον μουσουργό Σταύρο Ξαρχάκο για τη διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας. Στη σκηνή θα βρεθούν οι: Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σταμάτης Κραουνάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ηρώ Σαϊα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Ελληνισμό και με κοινό όραμα την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια, ο συνθέτης ανταποκρίθηκε θετικά και μαζί του ενώθηκαν μερικές από τις μεγάλες φωνές της Ελλάδας. Τη διεύθυνση της δεκαμελούς ορχήστρας από σολίστες μουσικούς θα διευθύνει ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Η γιορτή αυτή της μουσικής βρίσκεται στη τελική φάση της προετοιμασίας. Τραγούδια που ξεκίνησαν από το θέατρο και τον κινηματογράφο «Το μεγάλο μας Τσίρκο», «Ρεμπέτικο», «Κόκκινα Φανάρια» με τον συνθέτη πρωτεργάτη των παράλληλων αυτών καλλιτεχνικών κόσμων και στη πορεία αυτονομήθηκαν, έγιναν αειθαλείς επιτυχίες και χάραξαν τον δικό τους δρόμο αφού πηγή τους ήταν η πρωτογενής έμπνευση, αλλά και τραγούδια από κύκλους της δισκογραφίας που έμελλαν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς της ελληνικής μουσικής από το ΄60 και μετά, περιλαμβάνονται στη παράσταση αυτή.

Στόχος για τη συναυλία αυτή με όχημα τον πολιτισμό, είναι μέσα από την καλλιτεχνική κατάθεση να υπάρξει και η ουσιαστική προσφορά των πολιτών με μια συμβολική τιμή εισιτηρίου και προσφορά τροφίμων που θα παραδοθούν στις εισόδους του σταδίου την ημέρα της συναυλίας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 7 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.