Αν μια οποιαδήποτε Τρίτη του χρόνου περνώντας από το Μοναστηράκι ακούγατε ουρλιαχτά και βλέπατε καπνούς να βγαίνουν από τον πεζόδρομο της Αβραμιώτου πιθανότατα θα ανησυχούσατε. Αν όμως η Τρίτη αυτή ήταν 31 του Οκτώβρη θα ξέρατε: θα ήταν Halloween και το six d.o.g.s θα γιόρταζε με ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι της χρονιάς.

Για έκτη χρονιά φέτος, ανήμερα του Halloween, το six d.o.g.s φοράει τα … τρομαχτικά του και σας περιμένει να βάλετε κι εσείς τα δικά σας. Πέρυσι το Halloween έπεσε μια παγωμένη Δευτέρα, μέρα τρομαχτική από μόνη της, και παρ’ όλα αυτά περισσότεροι από 2.000 γενναίοι ντύθηκαν, βάφτηκαν και χόρεψαν μέχρι το πρωί ανάμεσα σε καπνούς, κολοκύθες και ιστούς αράχνης. Φέτος ετοιμαστείτε για τα ίδια και καλύτερα (=τρομαχτικότερα).

Ολόκληρο το six d.o.g.s, από την φωτεινή επιγραφή και το Gig Space μέχρι τον Κήπο, θα ετοιμαστεί να σας υποδεχτεί όπως αρμόζει σε μια τέτοια νύχτα. Το Horror Photo Booth θα περιμένει να απο-θανατίσει τις στολές σας. Α και για όποιον σας ρωτήσει: Ναι, είχαμε Halloween και στο χωριό μας!