10ο Φεστιβάλ Κεραμικής

Η τέχνη της κεραμικής ξεδιπλώνεται στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης

Το Φεστιβάλ Κεραμικής δίνει και φέτος το παρόν στην πόλη της Θεσσαλονίκης για δέκατη συνεχή χρονιά, από τις 9 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, με πλήθος εκδηλώσεων και εργαστηρίων στο Πάρκο Νερού (Νούφαρα) της Νέας Παραλίας.

Δείτε το teaser του 10ου Φεστιβαλ Κεραμικής

Στόχος του φεστιβάλ είναι να γνωρίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης από κοντά την τέχνη της κεραμικής καθώς θα έχει την ευκαιρία να δει τις δημιουργίες των σύγχρονων κεραμιστών της Βόρειας Ελλάδας, να συμμετέχει στα καθημερινά υπαίθρια εργαστήρια που διοργανώνονται για παιδιά και ενήλικες, να παρακολουθήσει ένα ψήσιμο κεραμικών με την ιαπωνική τεχνική Racu ή την κατασκευή ενός πιθαριού στον τροχό από παραδοσιακό τεχνίτη, αλλά και να ενημερωθεί για τις σχολές που διδάσκουν κεραμική στην πόλη.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Σύλλογο Κεραμιστών – Αγγειοπλαστών Καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδος (Σ.Κ.Α.Κ.Β.Ε.) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.