11 χρόνια ”Off Off Athens 2019” στο θέατρο Επί Κολωνώ

11 χρόνια Off Off Athens 2019

Το Φεστιβάλ Νέων Θεατρικών Ομάδων Off-Off Athens στο Επί Κολωνώ μπαίνει φέτος σε μια νέα δυναμική φάση με 25 παραστάσεις

Το Φεστιβάλ Νέων Θεατρικών Ομάδων Off-Off Athens στο Επί Κολωνώ, με την εμπειρία των δέκα προηγούμενων διοργανώσεων, μπαίνει φέτος σε μια νέα δυναμική φάση. Παραφράζοντας το Off-Off Broadway, το Off-Off Athens είναι ένα από τα πρώτα φεστιβάλ που απέδειξε πως υπάρχει ανοιχτός χώρος και διάθεση για πειραματισμό. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: 10 χρόνια, 281 ομάδες, 1.958 καλλιτέχνες και παραπάνω από 30.000 θεατές.

Στα δέκα αυτά χρόνια φιλοξενήθηκαν σε ένα πλουραλιστικό και αδέσμευτο Φεστιβάλ ομάδες που αναμετρήθηκαν με νέες φόρμες, προβληματισμούς και τάσεις καθιερώνοντας το Off-Off Athens ως σημείο αναφοράς για όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον σύγχρονο πειραματισμό και την έκφραση.

Φέτος, το φεστιβάλ αναδιαμορφώνεται ερχόμενο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής και να συμβάλει με έναν πιο καθοριστικό τρόπο στην ανάπτυξη των νέων επαγγελματικών δυνάμεων του θεάτρου, πάντοτε ως ένας ανοιχτός τόπος δημιουργίας.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 25 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.