Έρχεται το 18ο Αφρικανικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας, Μουσικής και Λαϊκής Τέχνης

18ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Γνωριμία με τα ήθη και τα έθιμα των Αφρικανικών χωρών για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Οι Πρεσβείες και τα Επίτιμα Προξενεία των Αφρικανικών χωρών διαπιστευμένα στην Ελλάδα, διοργανώνουν το 18ο Αφρικανικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας, Μουσικής και Λαϊκής Τέχνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουνίου 2019, στις Εξωτερικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Ολυμπιακού Σταδίου Γαλατσίου.

Οι Αφρικανικές χώρες που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ (Αλγερία, Αγκόλα, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Γκάνα, Δημοκρατία του Κονγκό, Ακτή του Ελεφαντοστού, Κένυα, Λιβύη, Μαδαγασκάρη, Μαρόκο, Μπουρούντι, Νιγηρία, Σενεγάλη, Σεϋχέλλες, Νότια Αφρική, Σουδάν, Τυνησία, Ζάμπια και Ζιμπάμπουε), θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν τα ήθη και τα έθιμά τους, προβάλλοντας τοπικές φορεσιές, μουσική και χορό. Στα περίπτερα θα πωλούνται είδη λαϊκής τέχνης, ενδυμασίες καθώς και παραδοσιακά εδέσματα και ποτά.

Μέρος των εσόδων του 18ου Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας, Μουσικής και Λαϊκής Τέχνης, θα διατεθούν για την ενίσχυση του πανελλαδικού έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.